1:1 med Camille

1:1 med Camille

Online sessioner – Spirituel raffineret mentoring, med helende og skarpsindig kant.

 • Vil du gerne have et raffineret løft?
 • Spejder du efter et radikalt andet, og et langt mere nærende perspektiv på selvudviklende processer?
 • Længes du efter høje doser af inspiration, på det spirituelle plan?
 • Og insisterer du på langt mere selvkærlighed?
 • Ønsker du et mere livfuldt liv. Et nemmere liv?
 • Og kunne du tænke dig usædvanlig og forfinet perspektivering?

Så hook dig op på mig, og få en kærlig hånd i ryggen. Jeg har al den plads du behøver, hvis du til gengæld er:

 • Nysgerrig på dig selv
 • Åben for nyt
 • Klar til at tage ansvar
 • Selvreflekterende
 • Og har lyst til forandringer

I mødet med mig vil du opleve, at vi går direkte til sagens kerne. Det er nemlig langt nemmere end at danse rundt i ring og tro en masse.

Du får mit spirituelle syn, og min uforbeholdne mening, om de forhindringer jeg ser du opstiller for dig selv. Og du vil opleve, at jeg taler kærligt lige ud af posen om det jeg hører, ser og fornemmer fra dig.

Ja, alt her i livet sker for dig. Ikke mod dig. Det hele handler i grunden blot om at trække gaver og indsigter ud af fortiden, til fri afbenyttelse i nutid og fremtid.

Du er et mageløst menneske, og enhver som står dig nær har fået en livsgave i dig. Du gør dig på ingen måde bedre end andre, og det er virkelig befriende, og jeg følte mig tryg ved dig, med det samme. Jeg har sjældent mødt en person der er så uselvisk og nærer så meget næstekærlighed som dig. Du er som sendt fra himlen til mig, en gave som jeg er meget ydmyg overfor. At du gang på gang svarer på mine mails, er ikke noget jeg tager for givet, jeg er meget taknemlig. Det må være skæbnen at en af mine facebook-venner “synes godt om” om din side, så jeg kunne se den. Tak Camille!

Karin Rægaard Olesen

Du ved hvad der er godt for dig. Men går du efter det? Hånden på hjertet?

 • Her bliver du spejlet og maximalt udfordret til at se dybt i dig selv – ud fra betragtningen om, at livet opleves indefra og ud.
 • Her lærer du at genskabe kærligheden til dig selv. Fra dag et.
 • Her hopper vi direkte ned i din mave, og tager hånd om alt det du har modstand på, eller bekymrer dig omkring.
 • Her får du hjælp til at styrke din intuition, så du ad intuitiv vej i langt højere grad kan skabe dit liv indefra, og mindre gennem ydre kilder.
 • Her får du vist, hvordan din vibration kan hæves, og hvordan du lærer at vedbliver i den høje ende af skalaen. Glæde tiltrækker jo glædelige oplevelser. Lige tiltrækker lige.
 • Her får du mulighed for at opdage dine ubevidste begrænsninger – og vigtigst af alt; du får vist hvordan du kærligt og effektivt heler dem.
 • Her får du ryddet slør af vejen, sådan, at du langt bedre kan færdes som den person du er, og som din kerne jo dybest set længes efter skal spire, gro og blomstre.

1 x online session: 1.955,- kr.

 

Der anvendes professionelt et videoprogram. Dagen før sessionen får klienten tilsendt et link, som er den direkte indgang til mødet med Camille. Klienten sørger altså kun for egen stabil netforbindelse, computer med kamera og lyd, eller Ipad. Sessionen optages, og sendes efterfølende via mail.

Camille er den kærligste og ærligste vejleder jeg til dato har mødt. Jeg får tilbudt andre måder at tænke og agere på, som virker bedre end dem jeg hidtil har praktiseret. Jeg bliver bare glad i Camilles selskab. Det er lidt svært at sige præcis hvad det er der gør hende unik, men hun udstråler en glød og en optimisme. Og så har hun en stærk tro på, at alle kan udvikle sig, og at alle har evner som de ikke selv ser. Så hvis du virkelig er klar til ændringer i dit liv, så vælg et af Camilles forløb. Men hvis du ikke er klar til at se dig selv og dine valg i øjnene, så hold dig langt væk!

Tine Rasmussen

Muligheder viser sig når vi er klar. Ikke et sekund før. Sådan fungerer universet. Det vi sender ud, får vi tilbage. Sessioner med Camille er altså for dig som…

 • Inderligt ønsker at noget nyt bør ske
 • Insisterer på mere selvkærlighed
 • Fornemmer sammenhæng mellem følelser og symptomer
 • Længes efter meningen med det hele
 • Er nysgerrig på dig selv
 • Ønsker forståelse på et langt dybere plan
 • Ønsker brugbare og effektive redskaber

Spirituel mentor er der sikkert mange der kan blive, og kalde sig, men Camille kan noget. Noget der falder hende helt naturligt, og som er dét jeg elsker ved hende. Hun skærer helt ind til benet. Ikke alt det pis. Frem med det, det handler om. Og det gør hun med kærlighed. Så hvis du er et sted, hvor du har brug for kærlige og kontante skub, så er det Camille du skal vælge. Der er altid hurtige og kærlige svar.

Jeg har siddet på den anden side af jorden midt i dette forløb, og bedt om hjælp. Og det kom. Prompte. Også fra de andre meddeltagere. Men hvis du bedst kan lide at tingene skal pakkes lidt ind, så vælg en anden. For her får du svar, som rykker dig. Svar der er så knivskarpe, at du virkelig får skåret ind til benet. Og det har bragt mig vidt. Helt dybt ind i mig selv.

Jeg er et sted, hvor jeg står og smiler i dag. Det er vildt, for det er hverdagen der rykker, det er trods alt den vi har mest af. Men det handler jo ikke om hverken madlavning eller vasketøj, det handler om vaner og mønstre, som jeg har brugt tid på at tage frem i lyset og kigge på. Og jeg skal love for, at det har været det hele værd. Både når det nev lidt, og når noget skulle ses nærmere på. Og sikke en masse kærlighed og velvilje, der hersker i gruppen generelt. Så kan man ikke bede om mere. Så har man ikke brug for mere. Jeg kan kun anbefale det!

Louise Kronborg

1 x online session: 1.955,- kr.

 

Der anvendes professionelt et videoprogram. Dagen før sessionen får klienten tilsendt et link, som er den direkte indgang til mødet med Camille. Klienten sørger altså kun for egen stabil netforbindelse, computer med kamera og lyd, eller Ipad. Sessionen optages, og sendes efterfølende via mail.

Camille har en helt speciel evne til at se essensen i rummet, og kan med hendes autenticitet og nærværhed, komme helt tæt ind til kernen. Hun stiller omsorgsfuldt og kærligt skarpt, og skaber en forandring som kommer direkte, og uden omsvøb fra hjertet. Denne dybe kærlighed, skinner igennem alt hvad hun foretager sig, så man trygt kan give slip. Camille er et feminint væsen, som elsker at være kvinde, og derigennem give udtryk for den styrke som ligger heri. Hun er på alle måder en utrolig vis kvinde.

Janne Skou

"Intet er for småt til at blive taget alvorligt.
Intet er for stort til at blive helet".

Kontakt

Pure Guiding - Healthy Vibrations

Telefon: +45 21 84 22 27

E-mail: [email protected]

DK - 3550 Slangerup

Navn:
E-mail: