Translating Symptoms to Love
Translating Symptoms to Love

Endnu et hold starter september 2019

– i smukke, kærlige og eksklusive omgivelser, Comwell Roskilde 

“Al heling af symptomer bliver aktiveret gennem kærlighed”. 

Ingen symptomer, sygdomme eller skader kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen!

BodyTranslation© er en rejse ind i, og op igennem organernes hierarkiske orden. En certificering hvor du lærer at undertekste organernes følelsesmæssige sprog, og dermed blive i stand til at lokalisere og favne sygdommens sande oprindelse.
BodyTranslation© er en certificering i forståelsen for symptom og sygdom som kærligt sprog og nødråb. En tydning i alt det som sker i kulissen. Bag tæppet. En afkodning af kroppens ordvalg. Sammenhæng mellem følelser og symptomer. En læren i broen mellem psyken og fysikken.
BodyTranslation© er en certificering, hvor vi kærligt møder og velkommer følelserne bag, således at du fremadrettet, både, vil kunne støtte dig selv, men også andre i at forstå hvad kroppen i virkeligheden har på hjertet.

Det er et forløb, hvor vi spirituelt åbner os for FØLELSERNE BAG en sygdom.

BodyTranslation©
translating symptoms to love

Når tilbøjeligheden til at kæmpe, bekæmpe, dømme, undres og forhandle med kroppen skaller af, så sker det magiske som ingen begrænset forestilling nogensinde kan fatte. Velkommen.

Artikel i Zoneterapeuternes fagblad, skrevet af journalist Mette Andersen, omhandlende BodyTranslation© certificeringen.

Camille Essther

Disease will never be cured or eradicated with the current physical methods, for the simple reason that disease in its origin is NOT physically …

Du finder fyldestgørende indhold og oversigt over modulerne og dets længde, længere nede på siden her.

Det er alt afgørende, at lære at samarbejde med kroppen, fordi den så gerne vil samarbejde med os. Men at kunne samarbejde med kroppen indbærer at vi forstår måden den kommunikerer med os på.

BodyTranslation© er en certificering som beskæftiger sig med følelserne bagved sygdommen, da en sygdom altid vil udtrykke sig således;

“Jeg er et symptom på noget ubalanceret inde i dig. Jeg er altså ikke årsagen. Beklager. Du er derfor pisket til at kigge dybere i dig selv. Alt andet vil være omveje, og dermed vil du aldrig komme mig til livs!”

BodyTranslation© – translating symptoms to love

Det, vi i dag kalder sygdom er altså blot slutstadiet af en langt dybere følelsesmæssig ubalance. Og det er dén ubalance der skal heles. Ikke symptomet herpå.

For i modsætning til hvad vi måske har fået at vide, så arbejder kroppen aldrig mod os. Den gør det altid så godt for os, som overhovedet muligt, ud fra de betingelser vi giver den. Vi er væsener som består af vibrationer. Og vi er nødt til at at vibrere i harmoni med universet, hvis vi skal komme symptomer og sygdomme til livs.

Hungrer du også efter forståelsen og sammenhæng mellem det fysiske og psykiske, og ønsker du at leve i overensstemmelse hermed, så er dette forløb med stor sandsynlighed noget for dig.

Og hvad end du er et nysgerrigt, videbegærligt og spirituelt anlagt menneske,  selv er behandler, coach eller noget helt fjerde, så er denne dette kursus et skridt i retning af en gigantisk, autentisk og kærlig forståelse for kroppens sprog og signaler. Du kan altså flette denne certificering ind i dit liv, fuldstændig som det passer dig.

Og husk; uddan dig altid for din egen skyld. Aldrig fordi du skal redde verden!

BodyTranslation© er en certificering, udviklet af Camille Essther. Selve undervisningen er en blanding af viden, visdom og erfaring for hvad der virker, og der undervises både teoretisk og praktisk. Kurset inkluderer også supervision, da forløbet rummer en stor del egenudvikling. Det forventes altså, at kursisten helt fra start er indstillet på at gå i dybeden med egne symptomer, egne mønstre, samt af- og udvikling heraf.

Tiden er inde til at komme frem fra dit skjul, og lade din krop blive hørt. Du står på tærsklen til en ny tid. Og du har kun lige sat foden indenfor…

Du tages i hånden på dit livsforandrende eventyr. Hele vejen. Vi drager af sted sammen, og graver dine skønneste instinktive reaktioner frem. Det er kærlighed. Og et sprog som kroppen forstår. Så enkelt er det.

Den du er, når du starter med at gå turen, er ikke den samme du kommer tilbage som. BodyTranslation© bliver din rejse for livet. Det ved jeg.

Det bliver en kærlig rejse, hvorfor alle moduler på BodyTranslation© derfor også afholdes i dejlige, æstetiske og kærlige omgivelser.

Kirsten Pedersen

Camille er en transformator af de store! Symbolsk set er hun, jeg får lyst til at sige en hjertestarter, fordi hun ikke er bange for at anerkende hvor vigtigt det er at lytte til, og gå med det som vores hjerter ved er sandt. Gør vi ikke det, så starter ubalancerne i vores krop.

Hun er DYBT passioneret omkring RODEN til symptomer og sygdomme, og hvordan det hænger sammen med vores følelser, vores historier, vores familiestamtræ – og ikke mindst med vores sjæl.

Det er så dybt bevægende og helende at lære om, og få BEVIDSTHED omkring kroppens sprog.

At blive inviteret ind i Camilles verden, er en gave jeg under alle.

Men Kammille er ikke til udenomssnak. Hun kommer fra så dyb og kærlig en visdom, at hun bare VED, hvis der ikke bliver taget fat om roden, så det er spild af tid at forsøge at krybe udenom.

Hvis du overvejer at tage med på denne smukke, smukke rejse hjem til dig selv, med Camille ved roret, så kan jeg love dig for, at det er hver en krone værd og mere til.

Jeg ville elske at gøre det en gang til!

Alle disse herligheder foregår i de lækreste omgivelser på Comwell. Camille skaber rammerne i et space, fyldt med æstetisk lækkerhed, nydelse og KÆRLIGHED.

Og hold op, hvor kommer jeg til at savne vores fredage, på BodyTranslation sammen med de skønne, kloge kvinder.

Jeg er slet, slet, slet ikke færdig med Camille og hendes ufattelig inspirerende, kærlige, vise og hjertevarme væsen.

Overvejer du at tage BodyTranslation hos Camille, så LYT nu til dit hjerte. Det vil du aldrig fortryde!

BodyTranslation© – translating symptoms to love

Forløbet består af 7 moduler, som strækker sig fra september til april. Modulerne er placeret på fredage. Én fredag om måneden, fra kl. 10.00-16.30.

Hvert modul vil have sit afsæt i organernes hierarkiske orden, også kaldet Heerings Lov. Der tages udgangspunkt i et bestemt organ, og de omkringliggende legemsdele i denne region. Der arbejdes altså i dybden med et givent område, og udelukkende ud fra et følelsesmæssigt og kærligt perspektiv.

BodyTranslation© – translating symptoms to love

1

Modul 1, fredag den 13. September 2019 – HUDEN:

Vi starter med huden. Huden er nemlig vort største organ, og det sted hvor sygdomme starter. Huden er vores fysiske grænse til omverden, og i sagens natur dermed også vores psykiske. Huden er det første vi møder andre med, og det første sted vi mærker om noget føles godt elle skidt. Lukker vi for meget ind over vores grænse, vil huden også signalere det til os. Lider vores hud, er det altså tegn på at vores grænse er overskredet. På dette modul dykker vi direkte ned i betydningen af, og vigtigheden i grænsesætning, eller mangle på samme. Betydningen af barndommen, samt sporene tilbage til før-liv. Allergi og eksem som fysisk nødråb.

Modul 2, fredag den 11. oktober 2019 – FORDØJELSEN:

Maven er vores aller vigtigtest udtrykscenter. Det er med maven vi mærker følelser, og det er maven som sladrer til hjernen om vores følelsesmæssige tilstand. Maven fordøjer alt for os, både mad og følelser, ja hele livet flyder gennen maven. Det er derfor også vigtigt at vores “mavefornemmelse” føles ren. Klar og tydelig, og uden bekymringer som tilstopning. Lider vores fordøjelse er det tegn på, at vi har overhørt vores grænse, og nu ikke er i stand til at fordøje det som er sker. På dette modul kigger vi på følelsen af utryghed som symptom og sygdom. Alvoren af ufordøjet følelser, og indvirkningen på den hierarkiske orden. Fordøjelsesproblemer som fysisk nødråb.

2

3

Modul 3, fredag den 22. November 2019 – LEVEREN:

Leveren er kroppens kemiske fabrik. Det sørger for alt der handler om sortering af “affald”. Det er her giftstoffer af enhver art bliver uskadeliggjort. Mad, såvel som selvsaboterende følelser, holdninger, mønstre og tanker. Ja, alt der står til at skulle skilles af med, det sørger leveren lige så fint for. Men lider vores lever, er det tegn på at vi har overhørt vores grænse, ikke taget os af vores fordøjelse, hvorfor vores lever kommer på overarbejde, og må knokle endnu hårdere med oprydningen. På dette modul kigger vi på følelsen af vrede som symptom og sygdom. Selvsabotage kontra selvomsorg. Had og galde som følelse, og hvordan det manifesterer sig fysisk.

Modul 4, fredag den 10. januar 2020 – NYRErNE:

Nyrerne regulerer væskebalancen i kroppen. Og væske står for følelser. Nyrer står altså for at opretholde en følelsesmæssig balance.  Nyrerne er forbundet med det at leve i følelsesmæssig balance, eller mangel på samme. Lider vores nyrer, er det tegn på, at har overhørt vores grænse, ikke taget os af vores fordøjelse, pålagt leveren overarbejde, hvorfor hele vores nervesystem nu er ude af balance. På dette modul kigger vi på følelsen af angst som symptom og sygdom. Ying og yang, og vigtigheden i balance, eller mangle på samme. Binyretræthed som fysisk nødråb.

4

5

Modul 5, fredag den 7. Februar 2020 – LUNGERNE:

At ånde er at tage liv IND. Det er det første vi møder verden med, og det sidste vi slipper taget i. Lungerne er forbundet med det at turde “trække vejeret frit”. Lider vores lunger, er det tegn på, at vi har overhørt vores grænse, ikke taget os af vores fordøjelse, pålagt leveren overarbejde og fået hjælp til balance, men har afslået det. På dette modul kigger vi på oplevelsen af dødangst som symptom og sygdom. Evnen, eller mangle på samme, til at leve sit liv i frihed. Lungesygdomme som fysiske nødråb.

Modul 6, fredag den 13. marts 2020 – HJERTET:

Hjertets pumpeaktivitet er den styrke der leverer blod rundt til hver eneste afkrog. Det er med hjertet vi giver, og med hjertet vi modtager. Hjertet er vores kærlighedscenter. Kun med hjertet kan vi hele. Kun fra hjertet kan vi dele. Og kun i hjertet kan vi læge vores sår. Et liv afskåret fra kærlighed er med døden til følge. Omvendt er et liv fyldt med kærlighed, et liv fyldt med glæde og sundhed. Lider vores hjerte, er det tegn på, at har overhørt vores grænse, ikke taget os af vores fordøjelse, pålagt leveren overarbejde, overhørt et nervesystem ude af balance, hvorfor vores hjerte nu brister af smerte. På dette modul kigger vi på sorg som symptom og sygdom. Kærlighedens sprog. Blodpropper som fysisk nødråb.

6

7

Modul 7, fredag den 17. April 2020 – HJERNEN:

Vi er nu nået til toppen af kroppen, som er hjernen og kroppens kontrolcenter. Hjernen har overblikket, magten og kontrollen. Er vi syge i hovedet, bliver det nu pludselig tydeligt, hvor meget vi har haft held til at overhøre undervejs. Der er nemlig lang vej fra først berøring med noget vi en gang ikke brød os om, vejen op og igennem organerne, til vi når toppen af kroppen. Hovedet. Lider vores hoved er det altså en meget alvorlig og alarmerende rød lampe der blinker. Det er nu absolut sidste udkald. På dette modul vil vi kigge på kontrol som symptom og sygdom. Ordvalg  og sprogets magt. Hovedpine og migræne som fysisk nødråb.
Dette 7. modul bliver også en festlig afslutning på en storslået rejse:
Evaluering
Certificering med bobler
Afslutningstaffel

Et glimt fra afslutningen 2018. En kærlig afrunding på et kærligt forløb

Bobler & diplom

Spiritualiteten og kærligheden, vil være det bærende og brede element under hele forløbet – og følgende emner vil indgå i større grad:
 • Nervesystemet, kold og varm
 • Sympatisk og parasympatisk nervesystem
 • Traumernes indvirkning på kroppen
 • Gennemgang af alle chakra
 • De kosmiske love
 • Inflammation, bakterier, virus og svampe
Og følgende emner i mindre grad:
 • Placebo & Nocebo-effekten
 • Arvelighed
 • Børn og sygdomme
 • Ordløst terapi
 • Urter
 • Sjælens agenda og hjertes vej
 • Skader, ulykker og såkaldte tilfældigheder
Hver gang øvelser og/eller healing i plenum.
For 3 år siden startede min nysgerrighed på Camilles teorier. Jeg var alvorligt syg og lægerne synes det var et mysterium.

Med venlige og kærlige hints fra Camille, arbejdede jeg mig selv nærmere til en forståelse af det hele.

Og da Kammille så udbød BodyTranslation, var jeg ikke et sekund i tvivl. Hele min krop skreg på den. Jeg var klar til at give slip…

Af hjertet tak. Min sjæl danser.Jeg er gået fra væren, til gøren og nu tilbage til væren. Jeg har indset og erfaret at jeg kun kan modtage den mængde kærlighed, jeg giver til mig selv. Jeg smiler og føler mig fri, trods det, at livet forsat prøver at udfordre mig.

Før kæmpede jeg med sved, blod og tåre ved hver udfordring. Nu… nærmest ubeskriveligt: Jeg kæmper Ikke, jeg udviser tillid og oplever positive forandringer.

Jeg har en følelse af, at være en dråbe i havet. Ikke fordi jeg blot følger strømmen, men tværtimod synes jeg at have en følelse af, at være en del af noget større. Jeg lader mig ikke drukne i følelserne. Jeg byder dem velkommen, krammer dem og slipper dem.

Det kan måske lyde lidt hokus pokus… mit svar hertil er; “You should have been there!”.

Alberte Glidal

BodyTranslation© – translating symptoms to love

Under forløbet får du også:

 • ✓  Personlig supervision af Camille, 2 online sessioner ialt, fordelt mellem modulerne.
 •  ✓  Et lukket onlineforum (Facebook) for sparring, backup, udveksling, deling og kærligt følgeskab med dine medkursister.
 • ✓  Alle modulerne i lydoptagelse. Dine til evig tid.
 • ✓  Alle øvelser i skriftlig form. Dine til evig tid.
 • ✓  Undervisningsmaterialet i onlineform. Lige til at printe ud. Dit til evig tid.
 • ✓  Nærende, skøn og fuld forplejning på alle modulerne.
Forløbet strækker sig over 8 måneder. Modulerne er placeret på fredage, 7 moduler ialt.

Tine Rasmussen

Jeg har deltaget på BodyTranslation Certificering, og det har været det skønneste og mest nærende forløb!

Jeg har hver gang glædet mig som et lille barn til den månedlige fredage på Comwell, sammen med Camille og en flok vidunderlige kvinder.

Al den læring om hvad vores krop prøver at fortælle os, med diverse symptomer/sygdomme, og hvordan vi nemt kan oversætte dem til følelser.

Camilles skønne måde at formidle stoffet på. Hun er så ærlig og autentisk og deler gavmildt ud af sig selv og sit eget liv, på en meget inspirerende måde. Hun foregiver ikke at være andet og mere end hun er.

Jeg er også blevet fyldt op med inspirerende samtaler om spiritualitet, dejlig helende musik, meditationer, og så har fået styrkende kosttilskud og meget mere.

Jeg har lært at tale om dét, livet virkelig handler om, nemlig vores følelser og ikke om alt muligt andet. Jeg er blevet god til at se igennem bortforklaringer, og bare blive på sporet, uanset hvad.

Jeg kan på det varmeste anbefale denne certificering, hvad enten du er behandler, terapeut eller blot har lyst til at blive klogere på dig selv og dine egne mønstre.

For mig personligt var dét, at give mig selv denne certificering en gigantisk opgradering i forhold til at kunne elske og ære mig selv.

Tusinde tak, Camille, for at have skabt BodyTranslation!

BodyTranslation

Kursisten certificeres i at have gennemført BodyTranslation© ved Camille Essther. Kurset inkluderer supervision, da forløbet rummer en stor del egenudvikling. Det forventes, at kursisten, helt fra start, er indstillet på at gå i dybeden med egne symptomer, egne mønstre, samt af- og udvikling heraf. Der vil ikke være lektier i den traditionelle forstand under forløbet, men det forventes at kursisten selv har interesse i læsning af bøger som foreslås under forløbet. Det bliver en rejse for livet. Mærk efter, om du føler dig kaldet…

Du kan også booke en 20 minutters afklarende gratis telefonsamtale, hvis du har spørgsmål som brænder sig på:

Tilmelding & Pris

Og der kan vælges mellem 3 betalingsmuligheder:

Certificeringen koster 29.555,- kr. incl moms.

1

Det fulde beløb med det samme, og få en ekstra 1:1 session med Camille.

2

Et depositum på 4.555,- kr. med det samme, og det resterende beløb i 8 rater. Ialt 8 rater a 3.125,- kr.

3

Eller har du behov for en tredje betalingsaftale, så kontakt mig her:
“Al heling af symptomer bliver aktiveret gennem kærlighed”. Mærk efter om det kalder på dig. I så fald står jeg klar til at favne dig ♥

Aline Lier Møller

Da jeg læste om BodyTranslation i et fagblad, sagde noget i mig, at det her måtte jeg ikke gå glip af. Jeg har lyttet til min intuition og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund!

Fra første kontakt er Kammilles særlige energi mærkbar. Hun er ærlig, kærlig, klog, inspirerende og meget omhyggelig med udførlig, interessant og flot materiale til deltagerne.

Kammille lytter, spørger ind og kommer altid med utrolig brugbare indspark, som får mig til at reflektere og til at udvikle mig.

Forløbet har givet mig en fornyet tro på mig selv, dybere forståelse for den fine balance mellem krop, sind og ånd og et værktøj i mit virke som kommende alternativ behandler, som vil komme mine klienter til gode.

Og hver gang er der gjort noget ekstra ud af rummet. Der kan være levende lys, krystaller, englekort, bøger, kosttilskud el. lign. Der er altid gjort plads til musik, meditation, healing eller anden fordybelse. Og så er der herlig forplejning på kursusstedet.

Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale forløbet til alle, som er nysgerrige efter at se den fysiologiske og åndelige krop i et helt nyt lys!

"Intet er for småt til at blive taget alvorligt.
Intet er for stort til at blive helet".

Kontakt

Beautiful Guiding

Telefon: +45 21 84 22 27

DK - 3550

Navn:
E-mail:
Share This