Afhængighed er en erstatning for IKKE at tage sig af sin fortid

Kære Camille, jeg søger af og til i din brevkasse på de ting der interesserer mig, og finder altid et hav af guldkorn. Men da jeg søgte på afhængigheder fandt jeg ikke så meget. Er det noget du kan sige lidt om? På forhånd tak!

Mit svar:

Ved afhængighed eller misbrug, er der tale om en massiv trang til at sløre sine problemer.

Afhængighed er en erstatning for IKKE at tage sig af sin fortid. Det handler om at overdøve skyld og skam, som støjer i baggrunden.

Skyld og skam er de sværeste følelser at komme til livs, fordi man jo netop skammer sig. Og derfor vil man gøre ALT for at sløre dem.

Det svarer til at befinde sig i en pool, med en masse balloner flydende på overfladen, og knokle løs for at forsøge at holde den under vand. Den ene popper op, når man slipper den anden.

Mega hårdt arbejde!

At erkende at man er afhængig af noget, kræver selvindsigt og selvkærlighed, og er man ikke i stand til det vil man fortsat nægte at der faktisk er tale om et problem, fordi man fortsat nægter den underliggende smerte af fortidens traumer.

Et menneske som nægter at have en fortid og tunge følelser, vil tvinges til at gentage dem.

Dag ud og dag ind…

Og det er derfor det er SÅ svært at hjælpe et andet menneske ud af afhængighed. Når de ikke selv vil se på deres blinde vinkel, vil de stadig være blinde og kan derfor ikke fanges af synsfeltet.

Det er derfor behandling af misbrug, UDEN BEHANDLING AF FØLELSER, er symptombehandling.

Vi kan aldrig se vores egne blinde vinkler

– med mindre vi tillader egenomsorg og egenkærlighed at blænde op for lyset!

Det nytter altså ikke, at vi som pårørende lyser med lommelygten for den afhængige, hvis tilfældet er, at de IKKE kan tage lyset ind. Så er der i stedet tale om redderrollen i fuld aktion.

Selvindsigt, egenomsorg og selvkærlighed er vejen ud af skam og skyld. Intet andet er i stand til at hele så effektivt.

Men det kræver altså, at man ønsker at få lys på mørket,og vende tilbage til sin essens.

Ingen symptomer, sygdomme eller skader kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen!

Således oversætter man kroppens sprog. Således taler det spirituelle. Og således heler man.

Al heling af bliver aktiveret gennem kærlighed.

BodyTranslation© translating symptoms to love. Læs om mine workshops her.

Helende terapeutiske olier lige her og struktureret vand til dine celler her.

Få healing til alle i huset. Krystallen du ser her står placeret på mit spisebord, og støtter alle former for selvudvikling, indsigter, udrensning af mentale og følelsesmæssige mønstre, stress og udbrændthed. Læs mere længere nede på siden her…

Og for mig, er det vidunderligt at have mit eget spirituelle og åndelige apotek, i form af helende essentielle olier. Det kan du også få.

Flere ord fra min notesblok – TRYK HER

Vil du have en
lydfil til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen.