BodyTranslation©

ONLINE HOLD!

BodyTranslation transformeres fra et fysisk kursus til et onlineunivers.

Jeg sysler i kulissen. Detaljerne ligger på tegnebrættet. Jeg er ved at strikke det hele sammen til en fed online version.

Er du mere end nysgerrig?

Så læs videre, men tryk også herunder og læs min guide: 

DOWNLOAD HER

“Al heling af symptomer bliver aktiveret gennem kærlighed”

Vi er menneskelige væsener bestående af vibrationer. Og vi er nødt til at at vibrere i harmoni med universet, hvis vi skal komme symptomer og sygdomme til livs! Se introen til BodyTranslation© - klik på videoen her:

“Diseases will never be cured or eradicated with the current physical methods, for the simple reason that disease in its origin is NOT physically” 

Camille Essther

Modul 1

HUDEN & FORDØJELSEN:

Vi starter med huden. Vores største organ. Huden er vores fysiske grænse til omverden. Huden er det. Lukker vi for meget ind over vores grænse, vil huden også signalere det til os. Lider vores hud er det altså tegn på at vores grænse er overskredet. Her dykker vi ned i vigtigheden i grænsesætning, eller mangle på samme. Allergi og eksem som fysisk nødråb. ordøje det som er sker. Her dykker vi ned alvoren af ufordøjet følelser. Fordøjelsesproblemer som fysisk nødråb.

Modul 2

FORDØJELSEN:

Maven er vores vigtigste udtrykscenter. Det er med maven vi mærker følelser, og det er maven som sladrer til hjernen om vores følelsesmæssige tilstand. Maven fordøjer alt for os. Mad såvel som følelser. Lider vores fordøjelse er det tegn på, at vi har overhørt vores grænse, og nu ikke er i stand til at fordøje det som er sker. Her dykker vi ned alvoren af ufordøjet følelser. Fordøjelsesproblemer som fysisk nødråb. 

Spiritualitet og kærlighed vil være det bærende og brede element under hele forløbet - og følgende emner vil indgå i mere eller mindre grad:

  • Nervesystemet, kold og varm fase
  • Traumernes indvirkning på kroppen
  • Chakra og kirtler
  • Inflammation, bakterier, virus og svampe
  • Arvelighed, børn og sygdomme
  • Sjælens agenda og hjertes vej
  • Skader, ulykker og såkaldte tilfældigheder

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap