BodyTranslation©

BodyTranslation ONLINE kursus

Næste hold starter søndag den 8. august 2021

Alle kærlige detaljer følger. Blot scroll ned over siden.

“Al heling af symptomer bliver aktiveret gennem kærlighed”

Vi er menneskelige væsener bestående af vibrationer. Og vi er nødt til at at vibrere i harmoni med universet, hvis vi skal komme symptomer og sygdomme til livs! 

“Diseases will never be cured or eradicated with the current physical methods, for the simple reason that disease in its origin is NOT physically” 

Camille Essther

Modul 1, søndag den 8. august kl 11.00

START:

Det er helt fundamentalt og afgørende for vores jordiske liv, at vi forstår hvad kroppen har på hjerte når den støjer. Vi starter derfor med at dykke ned i dét sprog som kroppen taler. Her får du metoder, fif og grundlæggende retninger til brug for at kunne oversætte symptomer til følelser. Vi taler ind i livets cyklus, vibration, kærlighed som helbreder, og det faktum at kroppen husker alt, og at den aldrig tager fejl. 

Modul 2, tirsdag den 11. august kl 16.00

HUDEN:

Vi starter med huden. Vores største organ. Huden er vores fysiske grænse til omverden. Lukker vi for meget ind over vores grænse, vil huden også signalere det til os. Lider vores hud er det altså tegn på at vores grænse er overskredet. Her dykker vi ned i vigtigheden i grænsesætning, eller mangle på samme. Allergi og eksem som fysisk nødråb. 

Spiritualitet og kærlighed vil være det bærende og brede element under hele forløbet - og følgende emner vil indgå i mere eller mindre grad:

  • Nervesystemet, kold og varm fase
  • Traumernes indvirkning på kroppen
  • Chakra og kirtler
  • Inflammation, bakterier, virus og svampe
  • Arvelighed, børn og sygdomme
  • Sjælens agenda og hjertes vej
  • Skader, ulykker og såkaldte tilfældigheder

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap