Brevkassen

– heling på trods af al fornuft

Brevkassen

– heling på trods af al fornuft

Gratis brevkasse

Hjertelig velkommen til siden her. Det spirituelle univers for min brevkasse og telefonisk Beautiful Guiding. Inden du beslutter dig for medlemskab i brevkassen på Facebook – så lad dig først inspirere af et par spørgsmål & svar fra Brevkassen – Symptomer og Spiritualitet. Et skriv om begrebet særlig sensitiv, og et andet om tankemylder. Scroll længere ned, og de dukker op…

 

 

 • Du får oversat kroppens sprog
 • Du får bygget bro mellem psyken og fysikken
 • Du får gode råd
 • Du får helende vejledning
 • Du kan forvente at blive inviteret til arrangementer, forløb, foredrag, webinar eller lignende
 • Du får berigende information, serveret direkte på det fineste sølvfad – med ønsket om, at få det allerbedste frem i dig!
 • Brevkassen er gratis – svartiden er typisk 4-6 uger 

Eller har du brug for vejledning, på et hvilke som helst spørgsmål, og langt hurtigere end en gratis brevkasse kan klare – så er Beautiful Guiding en vidunderlig løsning. Du booker en telefonisk mini session lige her:

SPØRGSMÅL: Kære Camille, hvad tænker du om “diagnosen” “særlig sensitiv”? Findes den overhovedet? Og hvilke følelser ligger i givet fald under alle de overstimulerede sanser?

SVAR: Ja, jeg tænker sagtens man kan være sensitiv. Ligesom man også kan være robust. Stærk. Og alt mulig andet.

Overordnet er jeg ikke tilhænger af diagnoser. Det er firkantet kassetænkning, og i et universet baseret på storhed og frihed, giver det absolut ingen mening.

Diagnoser er skabt i lægeverden, og er et fint symbol på deres måde at anskue livet på. Forstanden er vores største forhindring for et lykkeligt liv, fordi fornuften insisterer på at finde en forklaring på ALT.

Min overbevisning er, at vi kan ankomme her på jorden på flere måder. Nogen er blide og meget følsomme. Sådan en datter har jeg. Ligesom vi også kan ankomme med en større portion råstyrke. Sådan en er jeg.

Alle er forskellige.

Men som jeg ser det, så er vi ikke født SÆRLIG sensitive. Det er noget vi bliver på baggrund af vores barndom.

Ja, er vi et blidt og følsomt væsen som lander i svære kår, har vi i sagens natur større risici ved at udvikle et overstimuleret nervesystem.

Sensitive børn tager ALT ind. De kan mærke ALT, og har derfor brug for voksne som kender til kærlig grænsesætning og trygge rammer. Fandt dette ikke sted i deres barndom, vil det være den direkte indgang til et voksenliv med vedvarende stress-hormoner kørende i baggrunden.

Det svarer til at være en fin orkide, som forsøger at tilpasse sig et liv som hårdfør plante i Norden. DET BLIVER ALDRIG GODT.

Under et overstimuleret nervesystem ligger altid frygt og utryghed.

Men der jo altid en mening med galskaben. Der er altid en mening med vores valg af præcis disse forældre. Det er en accept af, at der findes en overordnet plan, og at vores sjæl har valgt den bedst mulige vej for os.

Ja, som altid så synes jeg vi skal vende tingene på hovedet:

At være sensitiv, er at være sansestærk!

Wauw, hvilken resource.

Ja, vi besidder alle en masse dyder, men det er så nemt at mistolke dem. Underkende dem. Misforstå dem. Og det har sin pris at blive placeret i en kasse, og så måske ovenikøbet i den forkerte.

Vi skal ud af kasserne. Ud i friheden. Og så skal vi ellers bare nyde at vi er sensitive og gå den vej der passer hertil. Nyde, at være en fin orkide.

Håber det giver mening?

Som altid skrevet fra hjertet.

Knus

Gitte Wilkens

Den måde du præsenterer din viden på, kombinerede med begge ben på jorden, det har vi brug. Vil bare sige dig tak fordi du skriver så inspirerende i brevkassen på Facebook: Symptomer & Spiritualitet. Jeg har fulgt med i et stykke tid, og jeg beundrer din ildhu og dine uddybende svar. Dine tanker er spændende og giver stof til eftertanke, og det er jeg jo ikke ene om at mene, kan jeg se. Iøvrigt elsker jeg dit blogindlæg om “stress og depression” – jeg er meget enig!”

SPØRGSMÅL: Hej Camille, har du nogle erfaringer med tankemylder? Og hvordan “tæmmes” de, hvad ligger bag ikke at kunne stoppe tankerne? Tak.

SVAR: Bagved ligger bekymring. Og allerbagerst; frygt.

Og frygt KAN IKKE tæmmes. Frygt skal mødes med kærlig. Frem I lyset og heles. Så enkelt kan det siges.

Frygt skal altid heles, og den eneste måde man kan hele noget, er ved at bringe det frem i lyset. Intet er muligt at hele i mørket.

Tankemylder er bekymringer og spekulationer om hvordan det mon skal gå dit og dat. Forsøg på at regne ud og kontrollere. Tankemylder handler ofte om noget der er sket, eller måske kommer til at ske. Det handler ALDRIG om nu’et!

Det der sker er altså, at man flygter fra nu’et, hvilket svarer til at flygte fra sig selv. Når vi dvæler ved fortiden, eller stikker af til fremtiden, så er vi jo ikke “hjemme”. Og det er et problem. For nu’et er det eneste rigtige, hvorfor det er tåbeligt at gøre det forkert ved at gå vores vej.

Og her kommer så de vise ord;

Angst eller frygt opstår KUN når vi stikker af fra os selv.

For når vi går fra os selv, forlader vi pr definition vores fornemmelser.

Tanker foregår i hovedet. Følelser foregår i kroppen. Derfor er tankemylder jo netop et tegn på, at man ikke længere har tillid til sin intuition. Man er stukket af fra kroppen.

Altså, at man dybest set har forladt sin følelsesmæssig krop, og nu forsøger at finde løsninger på sine eventuelle problemer. Det er ekstrem anstrengende. For uden sine fornemmelser i kroppen, er man total på vildspor, og så er man lige vidt. En ond cirkel.

Tankemylder foregår ALTID kun på det almindelige Bevidsthedsniveau. Også kaldet Ego’ets bosted. Og det almindelige bevidsthedsniveau, som størstedelen af befolkningen har deres daglig gang på, er kendetegnet ved logik, begrænsning, statistikker, advarsler, regler, kasser, kontrol, orden og rammer (ja, de fleste arbejdspladser)

Hopper vi et niveau højere op, finder vi det vi kalder det universelle bevidsthedsniveau. Her bor TILLIDEN. Her ved man at alt er godt, og universets kræfter leder en på vej. Her er man bevidst om, at alt det man sender ud, det får man tilbage. Her er man også klar over, at alt er energi, og at enhver følelse har en frekvens som man tiltrækker med. På dette her niveau ved man, at det man lægger for dagen i det indre, altid vil vise sig i det ydre. Her har man altså fuld tillid til sine fornemmelser, og det man føler i eget indre landskab. Her har man ikke brug for tankemylder. Det ville være helt skørt her. Her er jo kærligt og fredeligt.

Så du kan nok se, at tankemylder ikke kan tæmmes på almindelig daglig basis. Tankemylder skal heles i kærlighed og vedvarende tillid til sig selv og livet. NEDE I KROPPEN.

Og nej, det er ikke noget man klarer natten over. Det er en ændre af perspektiv, en spirituel indsigt og en vilje til VIRKELIG at ville finde ro, der skal til. Og ofte er det godt at have nogen at støtte sig til undervejs. Sådan er det altid når vi skal afvikle, og udvikle nyt.

Som altid skrevet fra hjertet.

Knus
K

I Brevkassen kan du altså stille spørgsmål om sammenhæng mellem følelser, symptomer og sygdomme. Jeg bygger hver gang bro mellem følelser og symptomer.

 • Du får oversat kroppens sprog
 • Du får gode råd
 • Du får helbredende tips
 • Du bliver inviteret til arrangementer, forløb, foredrag, webinar eller lignende
 • Du får berigende information, serveret direkte på det fineste sølvfad – med ønsket om, at få det allerbedste frem i dig!
 • Brevkassen er gratis – svartiden er typisk 4-6 uger 

Du lander i brevkassen – Symptomer og Spiritualitet ved at trykke HER. Læs venligst hele indgangsteksten inden du anmoder om medlemsskab. Således kan du mærke om der kaldes på dig eller ej. Vær velkommen ♥

Eller har du brug for vejledning, på et hvilke som helst spørgsmål, og langt hurtigere end en gratis brevkasse kan klare – så er Beautiful Guiding en vidunderlig løsning. Du booker en telefonisk mini session lige her:

"Intet er for småt til at blive taget alvorligt.
Intet er for stort til at blive helet".

Kontakt

Beautiful Guiding

Telefon: +45 21 84 22 27

DK - 3550

Navn:
E-mail:
Share This