Camilles Lounge

Grundessens

Du kommer til at se din grundessens i øjnene. Og du får sørme også indblik i din eventuelle partners, dine børns, eller din venindes grundessens, for den sags skyld. Det er guf til din vej resten af livet.

Body-Translation

Vi skal kigge ind under huden på symptomer og sygdom. Du får metoder og fif til at oversætte og imødekomme det som kroppen har på hjerte. Alle symptomer og sygdom er et håb og råb om kærlighed. Det er kernen i det hele. Og du kommer til at elske det.

Familie-opstilling

Du får grundlæggende viden i Familieopstillings-metoden. Lige til at anvende straks du kommer hjem. Traumer har evnen til at række ud fra fortiden, og kræve nye statister i fremtiden. Alting siver videre fra vores forældre og forfædre. Dét skal vi også tage os kærligt af. Du bliver henrykt, kan jeg love dig.

Livscirklen

Du bliver vist den såkaldte Livscirkle. Du skal møde din skygge. Dit lys. Ja, for hvordan lever man spirituelt på en ganske almindelig fredag, eller en mandag for den sags skyld? Det skal jeg fortælle dig. Alt sammen krydret med råhygge, grin og nærvær. DET KOMMER TIL AT REGNE MED GULDKORN!

Location

Nordsjælland. Det kræver en bil. Alt andet bliver for irriterende. Samkørsel er også smart.

Praktisk

Alle dage kl 10.30-16.00. Du vil modtage en del materiale på papir.

Mad

Du får formiddagssnack og eftermiddagskage, struktureret vand, kaffe og te. Du medbringer selv en let frokost.

Numerologi

Med numerologien kommer du til at se din grundessens i øjnene. Dit livsformål. Din livslektion. Og din sjælsagenda. Du kommer til at stå ansigt til ansigt med dit lys og din skygge. Jeg plejer at sige; "De to vigtigste dage i dit liv var da du blev født, og da du fandt ud af hvorfor". Jeg guider dig. Hele vejen. LÆS MERE HER

Familieopstilling

Med Familieopstillingsmetoden kan vi hele fortid, nutid og fremtid. Traumer har evnen til at række ud fra fortiden, og kræve nye statister i fremtiden. Alting siver videre fra vores forældre og forfædre, og kan efterlade et stærkt udtryk i os. Forældres traume bliver barnets egne, og barnets adfærd og følelsesmæssige problemer spejler forældrenes. LÆS MERE HER

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap