Den lille tolkning

Alt er energi - og energi er alt

Fortæl mig din fødselsdag, og dine navne, så skal jeg fortælle dig hvem du er!
Din grundessens, er den du er dybest set, når vi skræller alle dine tillagte, tilpassede, påduttede og velfriserede lag af. 

Eller hvad med dit livsformål? Kender du det? Din livslektion? Og ved du overhovedet hvad der gemmer sig af energi i dine navne?

Alt hvad du består af, omgiver dig med, ser på og lytter til, er ENERGI. Derfor er dine navne det i sagens natur også. Hvert eneste af dem – også det navn du måske ikke bruger, fordi du ikke bryder dig om det. Det hele tæller, i det store spirituelle regnskab. I Den lille tolkning kigger vi på din grundessens, dit livsformål, din livslektion, din livsrytme, dine navne og slutteligt det samlede billede. 

Og der er guld at hente! Vi kalder det numerologi. 

Velkommen til den du i virkeligheden er.


Men hvad nu hvis man ikke umiddelbart føler sig klar til et navneskift, og alligevel er nysgerrig på hvad der gemmer sig?


Så er den lille tolkning lige hvad du har brug for! Numerologi er nemlig meget mere end navne. Der er guld at hente i viden om din grundessens, dit livsformål, din livslektion og energien som gemmer sig i dine navne.

Den lille tolkning indeholder:

  • Gennemgang at din grundessens, livsformål og livslektion
  • Gennemgang af de mest fremtrædende energier i din unikke numerologiske essens
  • Gennemgang af dine nuværende navneenergier, og hvad der gemmer sig af vibrationer
  • IKKE forslag til nye navne, da det jo i sagens natur slet ikke er sikkert du hverken har lyst, eller har brug for at skifte navn.

Og er for dig:

  • Som finder numerologien særdeles interessant, og som gerne vil drage nytte og glæde af alt det som allerede eksisterer i din grundessens, uden nødvendigvis at skifte dine navn.
  • Som gerne vil vide meget mere om dig selv, set ud fra et numerologisk perspektiv.
  • Som er åben, nysgerrig spirituel søgende og insisterende på forandringer.
  • Som bare vildt gerne vil snuse og summe, inden du tager skridtet ud i et navneskift.

Den lille tolkning, tolkes helt personligt til dig, omkring din unikke numerologiske essens og dit nuværende navnesetup.

Da du blev født, fik du nogle vibrationer med på vejen…

Dine forældre gav dig de energier i dåbsgave, som de selv havde til rådighed. De valgte altså en energi, et navn, ud fra hvor de selv var på daværende tidspunkt.

Sommetider, måske endda ofte, viser det sig faktisk, at disse energier i virkeligheden ikke er det bedste match til os, selvom de valgte dem ud fra deres bedste overbevisning. At hedde noget, som gemmer på tunge energier, svarer til, at gå gennem livet med tunge tasker på ryggen. Det svarer til at slæbe sig halvt ihjel. Tung bagage er tung. Alt det kræver, er at blive sluppet… 

Ja, forestil dig lige, at du spiser karry, dag ud og dag ind, selvom du overhovedet ikke bryder dig om karry… – det ville du da aldrig gøre, vel? Nogle energier er lette for os. Andre er tunge. Det et er meget individuelt hvad der matcher den enkelte.

Indianerne forstod det, de skiftede navn, alt efter hvor i livet de befandt sig. De vidste godt, at nye tider kræver ny energi.

Det her kan du forvente hvis du skifter navn

LÆS MIN HISTORIE HER

Den lille tolkning foregår som en telefon session. Nemt og bekvemt.

Når du booker din session modtager du en mail, omkring dine oplysninger, som du skal svare tilbage på. Nemt og bekvemt. Du bliver ringet op til den aftalte tid. Det hele optages på lydfil. Dit til evig tid.

Copy link
Powered by Social Snap