Hvis en læge udtaler, at en sygdom er kronisk, uhelbredelig, progressiv, aggressiv eller ligefrem dødelig, så ser det KUN sådan ud, inden for den konventionelle medicins begrænset perspektiv.

Akkurat som psykisk sygdom heller ikke findes. Psyken kan ikke være syg. Det er en syg dom at udstikke. Psyken kan skrige i afmagt, i håb om kærlighed. Og det er ikke sygt. Tværtimod.

Hele ideen om, at alting kan klares med en pille, er dybt forkert mener jeg. Det har jo ingen helbredende effekt.

Medicin lammer kroppen. Og det svarer til at få mundkurv på. Ti stille! Ikke et eneste pip fra dig mere, er du med. Jeg magter dig ikke…

Vi dæmper og dæmper.

Bekæmper og bekæmper.

Fjerner og fjerner.

Ja, inden for den konventionelle medicin behandles sygdomme som “fjenden”, man går til kamp og forsøger at eliminere den.

Den medicinske verden gør til og med et stort nummer ud af, at fortælle offentligheden, at alternativ behandling ikke virker.  Men helt ærlig, hvad ved bønder om agurkesalat? Ikke en dyt.

Og hvor kommer i øvrigt dette “alternative” ord fra. Hvem har opfundet denne omvendte rangorden? Kærligheden til kroppen burde da være det primære, og så foreslår jeg at det alternative kunne være medicinen. Først kærlighed. Dernæst noget andet.

Svaret er altså næppe at spise piller, endsige skære i kroppen, når vi er ude af balance – det mener jeg ihvertfald ikke.

Ikke at forglemme diagnoser…

Jo større nummer vi gør ud af diagnose, jo større drama skaber vi omkring os. Og jo større sandsynlighed er der for at vi bliver hjælpeløse ofre – frem for bevidst skabende individer der tager ansvar for eget liv.

Jeg har altid set broen mellem følelser og symptomer… – som at træg mave, forstoppelse, og fordøjelsesbesvær blot skyldes gamle ubearbejdet følelser, som der holdes godt og grundigt fast på… udtaler Kammille Essther

Og sådan noget kan heles.

Men desværre er de fleste vesterlandske læger stadigvæk hæmmet af en materialistisk forståelse, som får dem til at mene, at sindet har ringe indvirkning på kroppen, og at en sygdom blot opstår som følge af blinde tilfældigheder.

Set med mine øje, mangler lægevidenskaben psykologisk indsigt, hvorfor man kun opnår symptombehandling frem for sand helbredelse.

Symptomer og sygdomme rammer os ikke tilfældigt. De er altid et udtryk for noget dybere. Så enkelt er det, og så alvorligt er det.

Jamen, hvad er det så der skaber sygdomme? Og hvad med arvelighed?

Uforløste følelser gennem generationer skaber symptomer og sygdomme. Noget dybt inde er gået i baglås. Ja, det er vores omgivelser, og kvaliteten heraf som påvirker os.

Seneste forskning viser netop også hvordan vores gener styres, og fodres af signaler UDENFOR cellen.

Dette er banebrydende viden, og gør endelig op med den konventionelle forståelse af, hvad sygdomme og arvelighed i virkeligheden beror på. Forsøg viser nemlig hvordan DNA reagerer på udefrakommende stemninger, hvilket beviser at man altså ikke er født med et “dårligt gen”. Bum!

Denne viden afslører altså, at vores gener reagerer på vores oplevelser, hvilket igen understreger, hvordan vores liv former sig… – ud fra hvordan vi tackler det.

Denne viden har imidlertid været kendt igennem årtusinder i den østlige del af verden. Her ved man at alle sygdomme, fra den mest banale forkølelse til hjertekar og kræft, opstår som følge af psykologiske og biologiske faktorer. Tanker, følelser, stress og krav fra omgivelserne påvirker vores krop, og kan føre til sygdomme.

Det afgørende er altså HVORDAN vi tackler vores liv, og de strategier vi vælger, fordi de har indflydelse på hvilke type sygdom vi i så fald kommer til at udvikle. Det er godt at vide.

Jeg gentager; hvis en læge udtaler, at en sygdom er kronisk, uhelbredelig, progressiv, aggressiv eller ligefrem dødelig, så ser det KUN sådan ud, inden for den konventionelle medicins begrænset perspektiv.

Akkurat som psykisk sygdom heller ikke findes. Psyken kan ikke være syg. Det er en syg dom at udstikke. Psyken kan skrige i afmagt, i håb om kærlighed. Og det er ikke sygt. Tværtimod.

Den vestlige medicinske verden må ned fra deres piedestal, og indse, at de mangler viden om det psykiske aspekt i mennesket. Men om det kommer til at ske i vores tidsalder, det tror jeg næppe. I så fald, skal de da ihvertfald til at skynde sig…

Det er altså af afgørende betydning for vores helbred, hvad vi bærer rundt på fra fortiden. At fortrænge, forsvare, undertrykke, eller forskyde, gavner dig ikke. Tværtimod.

Alting hænger jo netop sammen, og derfor bør du ikke forsøge, at kurere øjnene uden hovedet, eller hovedet uden kroppen, ej heller forsøge at kurere kroppen uden sjælen!

Så, hvad er det som tynger dig, og spærrer for vejen til sand heling?

Kroppen husker alt.

Og når jeg skriver alt, så mener jeg ALT. Den tager aldrig fejl.

Så længe vi lever, så længe vil vi være tilstede i vores fysiske krop. Og alt hvad vi tænker og føler bliver registreret i vores underbevidsthed. Informationer gemt i kroppens væv, led, organer og psyke betyder meget for vores velbefindende og manifesterer sig altid i kroppen.

Ingen symptomer, sygdomme eller skader kan løses på det plan hvor det optræder.

Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen.

Vi er nødt til at sige til langt mere kærligt niveau.

Et niveau som favner krop, sind og ånd, og som inkluderer kærlighedens livgivende kilde.

BodyTranslation© – translating symptoms to love ♥

Share This