Dine lungeproblemer handler om knas i en relation

Har man vanskeligheder med åndedrættet, lungebetændelse eller lignende, kan man spørge sig selv;

Hvad er det jeg IKKE ønsker at tage ind? Eller omvendt, hvad er det jeg har svært ved at slippe?

Og det kan meget vel være følelser af dyb af sorg.

Ligesom du sandsynligvis ikke føler du dig fri, i en eller anden sammenhæng.

Åndedrætsbesvær, lungebetændelse eller lignende, tyder på, at der er et eller andet som har “taget pusten fra dig“. Hvad kan det være?

Måske er der noget du ikke ønsker at komme i kontakt med. Men lad mig fortælle dig; din virkelige frihed ligger inde i dig selv. Hører du? Det er op til dig, at give luft til det der trykker dig.

Problemer med vejrtrækningen handler i al sin enkelhed om vanskeligheder i relationer. Og navnlig relationen til sig selv. Lad mig forklare…

Lungerne er det vi kalder et PAR-organ.

Og derfor symboliserer lungeproblemer knas i en relation. Ofte viser det sig som en ydre vanskelig relation. Men den ydre verden er jo altid et spejl på vores indre, hvorfor vi altid bør kigge IND i vores indre, hver gang vi oplever en ydre “støjende relation“.

Årsagen er, at det allerførste åndedrag vi oplever, sker, når vi kommer ud af mor. Vi folder lungerne ud, og derved markerer vi at vi er adskilt fra mor.

Lungeproblemer symboliserer altså vanskelighed ved at slippe i en given relation. Afhængighed, af en art. Og ja, hvorledes vi kan slippe. Eller om vi higer os fast i nogen eller noget. Fortiden, måske.

Lungerne symboliserer også i hvor høj grad vi er i stand til at trække vejret dybt, og slappe af i forandring. Det er her vi manifesterer vanskeligheder forbundet med at tage livet til os, eller skubbe det væk.

Frygt og sorg, sætter sig i åndedrættet. Lungeproblemer fortæller om, hvor vidt, vi leder vores eget liv, eller lader nogen have magten over os. Ubevidst, naturligvis.

Åndedrættet forbinder os ikke blot til det fysiske liv, men også til det spirituelle. Heraf ordet ÅND.

Når vi trækker vejret DYBT, kommer vi i DYB kontakt med os selv.

Har du modstand på det spirituelle? Eller blot problemer med at “lande” i en forståelse af universets power?

Det kan imidlertid ikke svare sig, da du jo i bund og grund er et spirituelt væsen, som blot låner en fysisk krop, så længe du er her på jorden. Så lad da være med at kæmpe i mod.

Åndedrættet integrerer alle former, og bringer os i kontakt. Vi indånder alle sammen den samme luft. Ven som fjende. Åndedrættet angiver derfor den måde hvorpå vi “udveksler” kontakt med omgivelserne.

Samtidig har åndedrættet også med FRIHED at gøre. Ja, at kunne “trække vejret frit”.

Kig på, HVOR i dit liv du trænger til at “rense luften“.

Husk på:

Den vigtigste relation vi nogensinde kan få, er relationen til os selv. Dernæst bliver alle andre relationer langt nemmere.

Og jeg kan garantere dig, at kærlighed læger alle sår. Kærlighed helbreder simpelthen mennesker.

Både den som giver. Og den som modtager.

“Al heling af symptomer bliver aktiveret gennem kærlighed.”

BodyTranslation© translating symptoms to love – NYT HOLD HVERT ÅR!

Ingen symptomer, sygdomme eller skader, kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen!

Således fungerer Metasundhed. Således oversætter man kroppens sprog. Således taler det spirituelle. Og således heler man.

Numerologi er også en vej til heling. Ovenikøbet en magisk en af slagsen. Vær velkommen.

Og hvis du er lige så begejstret for indre helende metoder som jeg er, så læs videre.

Kender du essentielle olier?

Essentielle olier transformerer og forløser følelser, både fysisk og psykisk bagage, fordi de har evnen til at nå helt ind i cellerne og transformere dem indefra. De sætter sig altså ikke udenpå cellen, som vi kender det fra den medicinske verden!

Følgende olier er mine absolut favoritter, og går under navnet; EMOTIONAL AROMATHERAPY:

dōTERRA Peace – når jeg ikke kan finde ro.

dōTERRA Passion – når jeg føler mig uinspireret.

dōTERRA Motivate – når jeg har brug for at tro på mig selv.

dōTERRA Forgive – når jeg er vred.

dōTERRA Console – når jeg er ked af det.

dōTERRA Cheer – når jeg har brug for solskin på flaske.

Og derfor virker de:

Når duften af en æterisk olie rammer vores næse transporteres de aktive stoffer i olierne direkte op i vores limbiske system, som også kaldes vores “følelsesmæssige hjerne”.

Vores duftesans er nemlig direkte forbundet med den del af vores hjerne, som styrer følelser, motivation, indlæring og hukommelse.

Så ved aktivt og bevidst at påvirke vores limbiske system, kan vi altså ændre både vores følelser, humør og fysik. Og det er netop det, som æteriske olier gør

Man kan sige, at vi låner planternes immunforsvar og cellestruktur, og det kan netop lade sig gøre fordi planter og os mennesker er så ens. Essentielle olier er altså noget kroppen genkender, og derfor ved hvad den skal bruge dem til.

Det er helt vidunderligt!

Du kan se meget mere her, og selv få fingrene i disse healende olier.

Få sjælen med på tur!

Essentielle Olier – tryk her

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap