En e-bog til din mave

Døjer du med hovedpine, migræne, allergi, eksem, udslæt, eller noget helt andet?

Få en GRATIS E-BOG. En holistisk plan og vejledning, i at komme dine symptomer til undsætning. Du downloader det hele længere nede på siden her.

Mange mennesker knokler med symptomer af en eller anden art – og hvis vi undlader at kæde det sammen med vores mave, er der noget vi i den grad overser.

Vi er så snæversynet, at vi tror at smerter fra knæet handler om knæet. Smerter fra hovedet handler om hovedet. Smerter fra armen handler om armen. Det er derfor vigtigt at lytte til kroppens sprog.

Men først skal du lige parkere alt om “det rigtige”. Slip det.

Kom med…

Lad mig vise dig noget ganske andet. Vi skal dybere. Derned hvor du sandsynligvis stadig holder fast på hengemte følelser, og som derfor skaber ravage i din fordøjelse. Hernede ligger svarene gemt. Og det er her fordøjelsen med fornøjelse bor. Vi skal have højnet din energi, en gang for alle. Er du klar?

Jamen, jeg mærker ikke lige fordøjelsesbesvær, jeg har andre symptomer?

Ja, forklædt som overstående symptomer. Eller det der er værre. Jeg gentager; de fleste menneskelige individer har symptomer af en eller anden art – og hvis vi undlader at kæde det sammen med vores mave, er der noget vi i den grad overser.

Nu skal du høre.

I kroppen findes en hierarkisk orden. Og fordøjelsen overgår alle, kun overhalet af huden. Sagt med andre ord; halter fordøjelsen, halter alt andet tilsvarende. Helbred din fordøjelse, og du helbreder helt naturligt mange andre symptomer, endsige sygdomme.

Sådan.

Det er også derfor, fordøjelsen har fået sit helt eget modul på min uddannelse: BodyTranslation© certificering.

Mange mennesker, især kvinder, lider under en rigtig dårlig og klam fordøjelse, eller andre belastende symptomer. Det interessante er, at vi ikke fatter at støj fra kroppen UDSPRINGER FRA MAVEN. Men sådan er det. Mere om det længere nede…

Mange med symptomer har også gæster. Uden selv at være bevidst herom; Candida er en ganske almindelig roommate, som vi sjældent forstår vi faktisk selv har budt indenfor. Og en roommate ved navn Candida afføder alverdens symptomer, både i maven hvor den bor, men uhyre mange steder rundt omkring i kroppen.

Men der er altid en grund til en sådan gæst. Så byd den indenfor. Den er der jo alligevel.

Kroppen husker nemlig alt. Og når jeg skriver alt, så mener jeg ALT. Den tager aldrig fejl. Så længe vi lever, så længe vil vi være tilstede i vores fysiske krop. Og alt hvad vi tænker og føler bliver registreret i vores underbevidsthed. Informationer gemt i kroppens væv, led, organer og psyke betyder meget for vores velbefindende og manifesterer sig altid i kroppen.

Du kan nu endelig ånde lettet op, jeg er nemlig løsningen på dine problemer. Jeg viser dig vejen, for jeg kender den. En livslang fordøjelse uden fornøjelse. Ja, 25 års erfaring har gjort mig velbevandret i fordøjelsens interessante univers. Jeg kender alle de små kroge. De forskellige afstikkere. De skjulte rum. Og vigtigst af alt; hvad der virker. Mine genveje er skabt til at bringe dig lettelse og transformation. 

Jeg ser blot sammenhængen mellem krop og psyke – som, at træg mave, eller forstoppelse, skyldes gamle ubearbejdet følelser, du holder godt og grundigt fast på. Det gode er, at disse kan forløses, og at kroppen helt automatisk vil følge trop.

Forestil dig, at din krop et opdelt i blokke. Se nu for dig, at disse blokke er stablet fuldstændig lige ovenpå hinanden. Hvis blot en enkel af disse blokke falder udenfor denne linje, kræver det langt mere energi at holde balancen, og dermed opretholde en behagelig stilling. Det der sker omkring dig, har direkte, tydelig og mærkbar indflydelse på din krop, og omvendt har den måde du lever på også en direkte indvirkning på universet. I samme øjeblik der sker noget psykisk med et menneske, ja, så sker der også noget fysisk. Alt hænger sammen.

Lad mig vise dig vejen igennem fordøjelsen, så du igen kan trække vejret uden at føle dig forstoppet, oppustet, eksemramt, hovedpineplaget, trist og bange. Jeg viser dig broen.

Kom. Få lige nu en GRATIS E-BOG. En holistisk plan og vejledning over fødevare, urter, kosttilskud, og følelsesfokus, som kan gøre en verden til forskel for dig ♥

Og vil gerne se endnu mere? Så kom med i min givtige og berigende brevkasse på Facebook. Den er lukket, og hedder InspiredByKammille. Her deler jeg også ud. Og du er mere end velkommen!

Fordøjelse med fornøjelse – Spirituel Mentor – Kammille Essther

 

Karin Olesen udtaler… Du er et mageløst menneske, og enhver som står dig nær har fået en livsgave i dig. Du gør dig på ingen måde bedre end andre, og det er virkelig befriende, og jeg følte mig tryg ved dig, med det samme. Jeg har sjældent mødt en person der er så uselvisk og nærer så meget næstekærlighed som dig. Du er som sendt fra himlen til mig, en gave som jeg er meget ydmyg overfor. At du gang på gang svarer på mine mails, er ikke noget jeg tager for givet, jeg er meget taknemlig. Det må være skæbnen at en af mine facebook-venner “synes godt om” om din side, så jeg kunne se den. Tak Kammille!

Share This