Egoet hader numerologi

Numerologi er høj-spirituelt og kan derfor hverken nås og forstås nede fra det almindelige bevidsthedsniveau.

Man er nødt til at stige til vejrs, så at sige, for at kunne indfange meningen.

Hvis du er klar til et navneskift, så er du ikke i tvivl.

Hvis du føler dig klar, men har forbehold, så er der noget modstand som skal transformeres. Følgende ord vil kunne hjælpe dig videre.    

Hvis du ikke fatter en brik, men alligevel er landet her på min hjemmeside, så har dit ego i den grad et godt tag i dig. Og så er det på høje tid du vågner op af bedøvelsen!

Jeg har samlet en række typiske spørgsmål, som er dem jeg ofte modtager på mail, eller når jeg laver navnetjek.

Nu skal du se…

Spørgsmål:

“Det lyder spændende, men det ved jeg ikke lige om jeg er klar til”.

Svar:

Det er du! Ellers havde du aldrig nogensinde fundet vej til mig. Det er altså langt mere interessant, HVORFOR du underkender den vej din sjæl har ledt dig.

Spørgsmål:

“Jo, men det lyder også som en ordentlig omgang?”

Svar:

Ja, sådan opleves det, set fra egoets perspektiv. Husk på, egoet hader alle former for opgradering. Det vil holde dig i kort snor, og om muligt i endnu kortere snor ved overvejelse af navneskift.

Når man har “tunge” energier i sit setup, har man også modstand på navneændring. Og så kan man trække det i langdrag. Det er logik. Det er altså energierne der spærrer for udvidelse i samarbejde med egoet.

Det opleves altså kun som en ordentlig omgang, når man ikke er helt klar til højere og lette vibrationer. Mennesker som er klar til et energiskift, bliver altid lettet over endelig at få sat ord på, og kan sjældent vente med at booke en tid til højnelse af deres energi.

Spørgsmål:

“Jeg kan ikke lige overskue at skulle kaldes noget andet, og heller ikke at gå ‘public’ med det. Hvad er dine tanker om måden at gøre det på, hvor navneskiftet kun fremgår af officielle papirer, og man stadig kalder sig det oprindelige navn udadtil?”

Svar:

Det synes jeg er en glimrende måde at gøre det på. Det er der masser af menneske der gør. Eksempelvis også min mand. Han har fire navne på papiret, men kalder sig stadig det han fik i dåbsgave. Det er langt nemmere, synes han. Kun ganske få mennesker kender hans navn på papiret.

Man behøver altså ikke gøre som jeg. Man behøver ikke sige det højt, hvis det ikke føles rigtigt. Man drager stadig BIG TIME nytte af de fede energier. Det er sådan universet fungerer. Det er de nedskrevne navne vi tiltrækker med, IKKE det vi kalder os. Det er fedt at vide.

Du kan altså kalde dig lige hvad du lyster. Det har ingen betydning, for det er IKKE det du tiltrækker med. Det er ene og alene navnet på navneattesten.

Spørgsmål:

Okay, men hvem vil i så fald kunne se mit nye navn? Og skal jeg udskifte alle mine kort?”

Svar:

Det kan din bank, dit forsikringsselskab og de offentlige instanser. De opsnapper det ret hurtigt. Og hvis du har børn, så også skolesystemet. Men det er DIG der bestemmer om flere skal vide det. Det er helt op til dig. Du bestemmer.   

Det eneste du behøver at udskifte, er dit pas.  

Spørgsmål:

Tusinde tak for dit svar. Ja, jeg behøver nok ikke at fortælle dig at du rammer temmelig præcis – MEN, jeg forstår ikke helt det med at mit for- og efternavn er fine, men i ubalance”.

Svar:

Det kan jeg godt forstå du ikke forstår, det skal man nemlig også være numerolog for at forstå. Hovedsagen er, at det er sådan det er. 

Det kan bedst forklares således:

Din grundessens er dejlig, og dit navn er dejligt, men det passer bare ikke sammen! Akkurat som hvidløg IKKE passer i en sandkage. Begge dele er fine sager, men de passer ikke sammen.

Spørgsmål:

“Jeg er ikke i tvivl om at mit mellemnavn skal væk hurtigst muligt, for jeg har aldrig følt at det var mit, så det får jeg i hvert fald sløjfet. Så er jeg spændt på hvordan energierne ændrer sig”.

Svar:

Det kommer dine andre navne IKKE til at blive mere balanceret af. Så det vil jeg IKKE anbefale dig at gøre. Selvom noget ikke passer til en, så kan man ikke bare fjerne det og tro at resten blir’ godt. Det gør det sjældent. Det svarer til at fjerne mel fra sandkagen! 

Spørgsmål:

“Jeg overvejer at slette mit mellemnavn, og særligt nu hvor du siger det er tungt. Det er da et skridt jeg let og hurtigt kan klare“.

Svar:

Jeg anbefaler ALDRIG, at man selv ændrer noget. Heller ikke selvom det blot er et enkelt navn. Man kan komme til at gøre det endnu værre, og sjældent bedre. Numerologi er en kompleks udregning, hvor man kigger på hele din fødselsdag, din essens og din sjælsagenda, og herefter finder de helt rette energier.

Et navneskift er en større udregning, og man kan ikke bare fjerne et navn og tro at det bliver bedre. Det svarer til at fjerne et krydderi fra en gryderet, hvilket den ikke nødvendigvis bliver bedre af. Ofte tværtimod, for der mangler jo så noget andet.

Akkurat ligesom et navneskift heller ikke kan klares via skrift. Der skal et samvær til. En navneskiftsession kan kortlægge din essens og åbne for nye nærende energier til dig. Det er en kompleks opgave, og er ikke noget man bare gør på skrift.

Spørgsmål:

“Jeg overvejer selv at tilføje et mellemnavn, som kan balancerer mit for- og efternavn”

Svar:

Det svarer til, at tilføje persille til en sandkage. Begge dele er fine sager, men de passer bare ikke sammen!

Numerologi er en MEGET kompleks udregning, Ja, det er jo rent faktisk en uddannelse.

Dog er det din beslutning. Jeg tænker bare, at nu hvor du er draget af numerologien – ellers var du slet ikke havnet hos mig – så kan du lige så godt tage det HELENDE skridt!

Og med glimt øjet og smil på læben, spørger rigtig mange:

“Hvad tænker du så jeg skal hedde?” 

Svar:

Det har jeg sørme ingen ide om. Det er noget du selv bestemmer, efter jeg har jeg har kigget på din grundessens, dit livsformål, din livslektion og din sjælsagenda. 

Faktisk ved jeg ofte slet ikke hvad folk kommer til at hedde. De vælger nemlig først deres nye navne, EFTER vi har sagt farvel. 

Spørgsmål:

”Hvad kommer jeg så til at hedde? Jeg vil ikke hedde noget helt skævt og skørt”.

Svar:

Hvis man er for optaget af hvilke navne man har lyst til at hedde, så er MAN ikke klar til et navneskift. Dem som er klar, går benhårdt efter en anden energi og bruger derfor ikke krudt på at indtænke navne før til allersidst. Det er sekundært i processen.

Det er mig som finder de rette energier til dig. Det er dig som bestemmer dine navne, ud fra godkendte navnelister.

Sommetider stopper jeg mennesker med et navneskift, fordi de er mere optaget af udtalen af energien, snarere end hvilke energier der er gode for dem.

Spørgsmål:

”Ja, pyha, der er lidt at tænke over i det mellemnavn, det kan jeg godt se. Min mor går imidlertid meget op i navnet, da familien er de eneste som kan føre navnet videre”.

Svar:

Måske er det på tide du gør som DU lyster, uanset hvad mor siger. At hun gerne vil fastholde navnet, vidner netop om, at hun gerne vil fastholde fortiden og dermed har modstand på udvikling. Ubevidst, naturligvis. Det er jo ikke noget hun tænker om, men energien styrer hende alligevel.

Det er imidlertid hele problemet, at man ikke bare gør det der giver mening for en selv. Det er min overbevisning, at det koster kassen at lave være!

Spørgsmål:

“Jeg var virkelig glad efter min session med dig, og jeg havde en følelse af at navnevalget ville være nemt. Det gjorde det langt fra. Jeg syntes det var svært. Lagde det lidt væk og tog det frem igen, men det viste sig ikke rigtigt for mig”.

Svar:

Ja, det handler om endnu en lag af modstand. Navne-valget er blot et symptom herpå. Det er din modstand på “et lettere liv”. Det er modstanden MOD at komme tættere på din essens. Jeg ved det lyder skørt, men det er altså sådan egoet opererer. Det er DEN modstand du skal hele, så vil dine nye navne lande.

Den sidste og lidt mere irriterende:

Spørgsmål:

“Ja, det kan jeg godt se, men jeg tænker ikke at jeg skal skifte mit navn. Jeg vil hellere arbejde med min energi, og på den måde hæve min vibration.”

Svar:

Jamen, så god fornøjelse, siger jeg bare! Det svarer nemlig til at sige:

Ja, jeg kan godt mærke at rygsækken er tung, men jeg tænker ikke at jeg skal sætte den fra mig. Jeg vil hellere arbejde med at få det til at føles som om den er lettere!

Ohhh yeah…

Søde eksempler på et ego der taler:

”Tak for dette navntjek – det vil jeg overveje. Jeg har brug for lidt tid, jeg er lidt overvældet for tiden.

Egoet siger i virkeligheden:

“Tak for dette navntjek – det vil jeg forhandle med mit ego om. Mit ego har nemlig brug for lidt tid til at skulle vænne sig til, at jeg faktisk vil kunne få det bedre – jeg er lidt overvældet af mine tunge energier for  tiden!”

Eksempel:

“Uh, kan godt mærke, at der er noget grænseoverskridende ved tanken om at skifte navn!“

Egoet siger i virkeligheden:

”Uh, kan godt mærke, at der er noget grænseoverskridende ved tanken om at skifte til en federe energi!”

Eksempel:

”Det giver rigtig god mening, men jeg kan slet ikke forestille mig at hedde noget andet!”

Egoet siger i virkeligheden:

”Det giver rigtig god mening, men jeg kan slet ikke forestille mig at skulle slippe min knoklende energi!”

Eksempel:

”Jeg synes det ville være forkert, hvis vi ikke længere skulle have samme efternavn i familien.”

Egoet siger i virkeligheden:

”Jeg synes det ville være uretfærdigt hvis vi ikke længere skulle have den samme tunge energi. Vi skal da lide i fællesskab!”

Ja, således ligger der altid noget gemt i vores ord.

Det korte af det lange:

Du skal kun skifte energi, altså navn, hvis det giver dyb mening for dig. Ellers ikke. Men sådan er det jo med alt her i livet.

Ja, alle leder efter sjælen, også selvom de ikke ved det, eller kalder det noget andet, så er det dét de gør!

Få et tjek af energierne bag dine navne.

Er du i tvivl om hvor vidt dine navne-energier præger dig let eller tungt, så lad os og se på det.

Se her hvad Alice og Maria skrev:

“Hold da wauw! Tusinde tak for dit meget uddybende svar. Jeg er lidt blæst bagover lige nu over din præcise beskrivelse. Skal vist lige læse det igen, et par gange, og forstå at det er virkeligt. Jeg er målløs lige nu. Af hjertet tak!”

“Af hjertet tak for dit svar. Jeg har læst det flere gange nu, og er rørt helt ind i min sjæl. Du har sat ord på de følelser og oplevelser jeg har, og som bliver mere og mere tydelig i min bevidsthed. De ting som gør, at jeg ikke føler jeg er den jeg burde være. Jeg føler du har set lige igennem mig – det er jo vildt!”

Et navne-tjek hos mig er gratis. Men det kræver, at du er klar til at høre hvad der ligger gemt i dine navne. Det kan være overvældende, hvis man ikke er klar til at tage udfordringen op. 

TRYK HER FOR AT FÅ ET NAVNETJEK – ELLER BOOK EN NAVNESKIFT SESSION

GO WITH THE FLOW.

Essentielle olier

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap