Grundessens 1-9

Velkommen til den du i virkeligheden er!

1

Mig, mig og mig... er typisk 1tallet

Er du født den 1. den 10. den 19. eller den 28. i en hvilken som helst måned, så er du 1’er.

Grundtræk for 1tallet: 

1’ere vil gerne være nr 1. De elsker at være gode til det de gør, og de går efter at være den bedste. 1’ere er derfor også meget selvstændige. Det kan selv - de vil selv. Bum! 

1’ere har et stort behov for frihed. Ingen skal fortælle dem hvad de skal. Det magter de ikke. Det kommer sig af, at 1tallet er et ledertal. 1’ere trives derfor også bedst i jobpositioner som leder, i den eller anden udtrækning. 

De har et naturligt positivt syn på livet, ofte med stor vitalitet og energi. 1’eren er naturligt passioneret i mange henseender og i relationer. De er ligeledes ganske kreative. De er originale og opfindsomme. Oveni det har de en virkelig fin intuition og kan nemt tune ind på andre mennesker. 

Omvendt, kan de meget nemt blive fortørnet, hvis andre ikke gør det samme som dem. 

1’ere har høje ambitioner og stræber efter den højeste skammel med guldmedaljen om halsen. Deres ego kan derfor også modstå store prøvelser. De elsker ros og anerkendelse. De er perfektionistiske og det er tallet som nemt kommer til at knokle sig gennem livet. 

En presset 1’er, eller en 1’er i ubalance, har en tendens til at skabe drama omkring sig, ubevidst naturligvis. I så fald handler det om følelsen af nederlag, som er SÅ ubærlig for dem. Dramaet opstår som et desperat forsøg på at manipulere sig frem til det ønskede resultat. 

Min kære far er 1’er, så jeg kender tallet RET godt, ohhhh yeah....

Tema: 

1’ere har et stort tema om vinde kontra nederlag. De hader virkelig at tabe. De hader at tabe ansigt. Af samme årsag er de også udstyret med et stor portion stædighed, som selvsagt også kan spænde ben for dem. Deres tendens til kontrol kan derfor nemt kamme over i manipulation. De hader at sige undskyld, men i virkeligheden er det DET som bidrager til deres indre vækst. Dette kan blot være svært for dem at erkende. 

Underbalance: 

Når energien er for svag, kan de ryge helt ned i de tunge følelser; selvudslettende, usikre og med toner af hjælpeløshed. Deres ellers så store trang til succes og frihed tilsidesættes og livet kommer til at handle om alt det som er forkert, og som mangler. 

Overbalance:  

Når energien er for aktiv, kan det kamme fuldstændig over for en 1’er. De kan komme til at udvise psykopatiske toner; diktatoriske, opfarende, diskussionslystne og afvisende. Magthavere, er ordet som rammer meget godt.   

Livsformål: 

1’ere er kommet her på jorden for at tage lederskabet på sig. Det er meningen at de skal organisere og uddelegere. De skal stå op for sig selv, og akkurat derefter skal de stå forrest i grupper.     

Lektion: 

1’ere skal om nogen forstå, at de skal slippe perfektionismen og dermed kontrollen. Det er deres fornemmeste opgave at lære at leve fra tillid og intuition.   

Chakra: 

1’ere skal kære ekstra for deres harachakra, således opelsker de deres kreative evner.                      

TIL OVERSIGT

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen.