Så læs med her, og få en fornemmelse af hvilken energi der gemmer sig i dit navn:

Energien bag dit navn, er præget af en oplevelse af, at det man omhyggeligt forsøger at opbygge, ofte smuldrer mellem ens hænder.

Og hvis det alligevel lykkes, igennem hårdt arbejde, at nå ens mål, så står man ofte tilbage med en tom følelse af, at virkeligheden ikke lever op til ens forventninger.

Og så er det op på hesten igen, og forfra med en ny drøm…

Man gør alt hvad man kan for at tage ansvar for sit liv, men det opleves ind imellem som om nogle ydre omstændigheder overtager. Som om man ikke er herre i eget hus.

En oplevelse af, at føle sig viklet ind i alt mulig, ydre pres og/eller drama. Altså noget som kræver ens opmærksomhed, og som man må tage sig af.

En fornemmelse af, at føler sig ledt væk fra ens indre sti.

Energien bag dit navn, handler også om frygt for at miste. Man kender til det at have mistet, hvilket i sagens natur fører til bekymring for fremtiden.

Ofte prøver man at kontrollere tingenes udkom, fordi tilliden en mindsket.

Selv-sabotage ses også i denne energi, fordi man kan være bange for succes, den forandring og det ansvar dette vil medføre.

Så ja, det er en knoklende energi, som ikke i sig selv bidrager til glæde, tillid og spiritualitet.

Kære læser, husk; ovenstående ord er IKKE dig – det er den energi du bærer rundt på.

Du er altså ikke som beskrevet i teksten her. Men du vil, i større eller mindre grad, opleve livet som ordene står beskrevet.

Husk på:

Den vigtigste relation vi nogensinde kan få, er relationen til os selv. Dernæst bliver alle andre relationer langt nemmere.

Og jeg kan garantere dig, at kærlighed læger alle sår. Kærlighed helbreder simpelthen mennesker.

Både den som giver. Og den som modtager.

“Al heling af bliver aktiveret gennem kærlighed.”

Numerologi er en vej til heling. Ovenikøbet en magisk en af slagsen. Vær velkommen.

BodyTranslation© translating symptoms to love – NYT HOLD HVERT ÅR, START SEPTEMBER!

Ingen symptomer, sygdomme eller skader, kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen!

Således fungerer Metasundhed. Således oversætter man kroppens sprog. Således taler det spirituelle. Og således heler man.

Numerologi er langt mere end et skide navn…

Share This