Hovedpine, kontroltårn og sladrehank

Når dine følelser stiger dig til hovedet, så gør det ondt. Rigtig ondt.

Alle former for hovedsmerter er tegn på, at du ”bryder” dit hoved med at finde løsninger, snarer end at lytte til dit hjerte.

Hovedpine svarer til, kun, at færdes i ét rum i huset og lade resten stå ubrugt hen. Tomt og forladt. Og det skal sgu da give knald i låget.

“Nej, det gælder ikke for mig, det var et uheld der forårsagede min hovedpine. Heller ikke jeg, min migræne er jo arvelig…”

Glem det.

Drop nu alle disse bortforklaringer. Prøv at slippe. Det er jo i virkeligheden det du længes allermest efter.

Forud for enhver hovedpine eller migræne, vil der altid have været en adfærd af en helt bestemt karakter.

Også før et uheld.

Arvelighed, taler vi ikke om, det er simpelthen for kedeligt, da det blot er en genindspilling af dine forfædres vanskeligheder og smerte.

Læs med her, jeg er faktisk stensikker på, at du kan genkende dig selv, hvis du altså er klar til at give dine begrænsende overbevisninger det glatte lag.

Hovedpine eller migræne, vidner om en tendens til at forsøge sig med at regne livet ud, frem for at mærke det. Et tydeligt tegn på perfektionisme. En stærk trang til at kontrollere udfaldet, og en bekymrende tilgang til det derude.

Hovedet er vores kontrolcentret. Og et kontrolcenter besidder ingen form for tillid. 

Hovedpine er en sladrehank, der fortæller at man i et vist omfang har cuttet forbindelsen til sin indre kærlige stemme, som har til huse i kroppen.

I familier med mangel på tillid, finder man derfor ofte hovedpiner. Bemærk venligst, at jeg skrev mangel på tillid – ikke mangel på kærlighed.

Problemet er bare, at manglende tillid skaber frygt for livet, og så bliver det altså svært at lade være med styre. Ja, man kan slet ikke lade være med at ville bestemme.

Manglende tillid skaber voksne der bekymrer sig. Og bekymringer hakker hul i kærligheden. Intet her i verden bedres via bekymringer. Manglende tillid blokerer, så blodkarrene snører sig sammen og begrænser iltforsyningen til hovedet. En indre spænding der vægrer sig ved at flyde med strømmen, og som holder fast, eller lukker helt i.

Hovedpine er tegn på, at noget har hobet sig op, og nu nægtes udgang.

Presset og trykket er blevet for stort, og øverst etage mærker nu smerten af alt det som er steget til vejrs. Problemet er bare, at udgangen er lukket.

Blokeret.

Nogen har låst og smidt nøglen væk. Æv…

Men al lidelse er opstået på baggrund af andres manglende bevidsthed. Sådan noget går i arv. Opgaven herfra er at tage sagen i egen hånd. Alle symptomer er blot FØLELSER der taler. Husk det. Glem det aldrig.

Lad mig derfor vise dig nogle eksempler på de dybereliggende årsager til din hovedsmerte:

 • En delvis eller manglende kontakt til det Guddommelige. 
 • Følelser, fra satans lejer, som eksempelvis vrede, fjendtlighed, frustration eller raseri. Og som i stedet hober sig op og skaber øvre pres.
 • Stolthed og arrogance, stædighed og stive tankemønstre, hvor du klamrer dig til det du mener er rigtigt. En indsnævret bevidsthed, begrænset udsyn, og dermed ringe udsigt.
 • Manglende forståelse og handling i forhold til tilgivelse. 
 • Modstand mod begivenheder eller omstændigheder, der giver dig lyst til at ”stå af”, og undlade at deltage.
 • Bekymring, tvivl, eller frygt for fiasko, hvilket giver dig modvilje mod dig selv, og skaber en oplevelse af at føle dig ”løsrevet”
 • Påtager dig mere end du kan klare, hvilket medfører overanstrengelse, stress og spændinger mellem hovedet og kroppen. Altså en form for splittelse mellem dine tanke og handling.
 • En trang til at kontrollere, især forbundet med perfektionisme, eller tilsvarende en oplevelse af at have mistet kontrollen.
 • Overdreven mental fordybelse eller selvcentrerethed, som pr definition fører til manglende jordforbindelse, og dermed også tab af hjerteforbindelsen og dine indre følelser.
 • Spændinger og stivhed i nakke og skuldre, som følge af for mange byrde, hvilket skaber splittelse mellem krop, sind og ånd. Afbrudt kontakt.

Og taler vi migræne, så skruer vi blot op for styrken:

 • Uopfyldte ønsker og dyb skuffelse. En oplevelse af at være blevet svigtet.
 • Frygt for ikke at være i stand til at gøre hvad der forventes af dig. Eller måske en skræk for at blive bedt om at involvere sig. Frygt på et meget dybt og ofte ubevidst niveau.
 • Stor længsel efter at blive elsket og få vist opmærksomhed – et tavst skrig på opmærksomhed!

Kun mennesker med ekstrem perfektionisme udvikler migræne. Det er deres alibi for at krybe i skjul. Hvilket er meget forståeligt, da livet jo aldrig bliver perfekt, og søgen herefter driver en til vanvid.

Migræne opstår, når der er ekstrem stor konflikt mellem intellektet og de naturlige drifter. Begrænsende tanker kontra dybe følelser.

Alt i alt et menneske, som mangler Gud i sit liv. Hvis du læser videre, vil jeg give dig nogle kærlige råd, til, hvordan du vender dig ydmygt mod universets Skaber. 

Vid, at kærlighed til læger alle sår. 

Tilgivelse er stærkere end ærgrelse.

Velsignelse er stærkere end forbandelse.

Taksigelse er stærkere end at beklagelse.

Ros er stærkere end anklage.

At elske er stærkere end at hade.

Find ud af hvad det er der stadig ligger begravet. Hændelser fra din barndom. Frygt af enhver art. Alt er relevant. Stort som småt. Følelserne bag skal forløses, og tilgivelse er vejen til heling.

Tilgivelse og barmhjertighed. Både til andre, og til dig selv. 

Når tilbøjeligheden til at kæmpe, bekæmpe, dømme, undres og forhandle med kroppen skaller af, så sker det magiske som ingen begrænset forestilling nogensinde kan fatte!

Tiden er inde til at komme frem fra dit skjul, og lade din krop blive hørt. Du står på tærsklen til en ny tid. Og du har kun lige sat foden indenfor…

Glem imidlertid alt om lange terapeutiske forløb. Tiden er løbet fra det.

Vi er nødt til at vende os om, og på ny vende blikket mod det Guddommelige, Gud, hvis vi skal komme symptomer og sygdomme til livs. Et nødvendigt skridt. En nødvendig vej…

Jeg kalder den nødvendige vej for en gigantisk, autentisk og kærlig forståelse for kroppens sprog og signaler. Forstår man først dén rejse, har man en viden der vil berige, vejlede og følge én for resten af livet. 

Hold pause et øjeblik, inden du læser videre, og tænk over, at universets Skaber lytter når du taler til Ham. Det er virkelig smukt. Og måske nyt for dig. 

De bagvedliggende årsager til symptomer, er altid af følelsesmæssig art. Det er derfor du skal tage et kærligt spring ned i hjertet. I hovedet er der alt for trængt. Hovedet mestrer simpelthen ikke følelser.

Dén opgave er en “hjertesag”, og en tro på det Guddommelige. 

“Pas på dine tanker og motiver, det er dém der former dit liv”, sætningen er taget direkte fra biblen, og det er så sandt som det er sagt. 

Ingen symptomer, sygdomme eller skader kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen.

Prøv at reflektere over følgende;

Tilgivelse er stærkere end ærgrelse.

Velsignelse er stærkere end forbandelse.

Taksigelse er stærkere end at beklagelse.

Ros er stærkere end anklage.

At elske er stærkere end at hade.

Gud er kilden.

Gud er kærlighed. Og mennesker som lever i kærlighed, lever med Gud, og Gud lever i dem.

Der er så mange mennesker, som længes efter at opleve Guds fred, men som samtidig vedholder selv at vil have kontrollen. Eller som leder i New Age.

Men Gud kan først komme ind i vores liv, når vi slipper taget i SELV at ville kontrollere, eller siger pænt farvel og tak til New Age.

Se blot ovenstående som en kærlig påmindelse. Eller tag det længere ind. Det er naturligvis helt op til dig.

Ja, Jesus kalder og kalder og kalder… men svarer vi ikke, må vi kæmpe selv.

Kig også gerne en tur forbi Familiebånd. Her ligger der masser af guld gemt.

Hvor der er fred, er der liv.

Vil du have en
lydfil til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen.