Har du ondt i hovedet? Migræne? Så kig med her…

Hovedpine svarer til, kun, at færdes i ét rum i huset og lade resten stå ubrugt, tomt og forladt hen. Og det skal sgu da give knald i låget.

Nej, det gælder ikke for mig, det var et uheld der forårsaget min hovedpine. Heller ikke jeg, min migræne er jo arvelig…

Glem det.

Drop nu alle disse bortforklaringer.

Slip nu for pokker, det er jo i virkeligheden det du længes allermest efter…

Forud for enhver hovedpine eller migræne, vil der altid have været en adfærd, af en helt bestemt karakter.

Også før dit uheld.

Arvelighed, taler vi ikke om, det er simpelthen for kedeligt, da det blot er en genspilling af din fortid. Gab.

Så læs med her, jeg er faktisk stensikker på at du kan genkende dig selv, hvis du altså er klar til at give dine begrænsende overbevisninger det glatte lag.

Hovedpine eller migræne – same same – vidner om en tendens til at forsøge sig med at regne livet ud, frem for at mærke det. Et tydeligt tegn på perfektionisme. En stærk trang til at kontrollere udfaldet, og en bekymrende tilgang til det derude.

Hovedet er vores kontrolcentret. Og et kontrolcenter besidder ingen som helst form for tillid.

Nul.

Det er man derfor dødpinemig tvunget til at hente nede i kroppen.

Ingen symptomer, sygdomme eller skader kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen!

Hovedpine er en sladrehank, der fortæller at man i et vist omfang har cuttet forbindelsen til sin indre kærlige stemme, som har til huse nede i kroppen.

Og det har mange kvinder. Mange kvinder har en særlig trang til at påtage sig rollen i hjemmet som ”chefen i kontroltårnet”. Hende der i den grad skal være på forkant, forberede, ordne, styre, fixe, og kontrollere sig igennem hverdagen. Være forberedt for børnenes skyld. Være på forkant med hvad de eventuel måtte have brug for, eller forhindre mulige sten på vejen. Og sørger for at intet i denne proces går galt.

I familier med mangel på tillid, finder man ofte hovedpiner.

Bemærk venligst, at jeg skrev mangel på tillid – ikke mangel på kærlighed. Alle forældre elsker deres børn, og vil dem det bedste. Problemet er bare, at manglende tillid skaber frygt for livet, og så bliver det altså svært at lade være med styre. Ja, man kan slet ikke lade være med at bestemme.

Manglende tillid, skaber voksne der bekymrer sig. Og bekymringer hakker hul i kærligheden. Intet her i verden bedres via bekymringer. Manglende tillid blokerer, så blodkarrene snører sig sammen og begrænser iltforsyningen til hovedet. En indre spænding der vægrer sig ved at flyde med strømmen, og som holder fast, eller lukker helt i.

Hovedpine er tegn på, at noget har hobet sig op, og nu nægtes udgang. Presset og trykket er blevet for stort, og øverst etage mærker nu smerten af alt det som er steget til vejrs. Problemet er bare, at udgangen er lukket.

Blokeret.

Nogen har låst og smidt nøglen væk. Æv…

Rigide tankemønstre skaber kaos oppe i kontroltårnet. Begrænsende tanker om alverdens ting. En tendens til, kun at kunne se sagen fra egen vinkel. Hvorfor man netop også oveni det, ser mennesker med spændinger i nakke og skuldre, fordi de ikke evner at se sagen fra flere vinkler.

Ligesom de sørme også påtager sig uhyre mange opgaver. Martyr, og redder-agtigt. Pyha, det blir´ så anstrengende…

Nej, det er slet ikke mig. Jeg gør alt hvad jeg overhovedet kan for at guide mine børn på vej.

Ja, det gør vi alle. Men måske er det netop dét du gør, der bare er FOR meget.

Lige i overkanten.

Lige styrende nok.

Og hvad med dine egen behov, hvor kommer de ind i billedet? Hånden på hjertet? Eller måske lægger du alt for sjældent hånden på hjertet, fordi der er uoverskueligt langt fra hovedet og ned?

Hovedpine sladrer om, at pladsen er blevet for trang. Småttænkende. Tiden er inde til at udforske de andre rum. Måske ekstraordinært dér hvor dit hjerte bor.

Stil dig selv følgende spørgsmål:

  • Er der nogen eller noget jeg har modstand på?
  • Føler jeg, at det er svært det her med egne behov, følelser og længsler?
  • Og prøver jeg at klare det meste selv, uden at bede om hjælp?

Præcis; al lidelse er opstået på baggrund af andres manglende bevidsthed. Sådan noget går i arv. Opgaven herfra er at tage sagen i egen hånd.

Find ud af hvad det er der stadig ligger begravet. Hændelser fra din barndom. Frygt af enhver art. Alt er relevant. Stort som småt. Det skal forløses, og kærlighed til sig selv er en glimrende og helende måde at gøre det på. Ja, faktisk besidder noget som helst andet ikke denne evne.

Tilliden skal genfindes. Og skeen tages i den anden hånd.

Du er nemlig kommet her på jorden for at forstå din fysiske krop. Ellers kunne du jo lige så godt være forblevet ren åndelig.

Men det valgte du ikke.

Når tilbøjeligheden til at kæmpe, bekæmpe, dømme, undres og forhandle med kroppen skaller af, så sker det magiske som ingen begrænset forestilling nogensinde kan fatte!

Tiden er inde til at komme frem fra dit skjul, og lade din krop blive hørt. Du står på tærsklen til en ny tid. Og du har kun lige sat foden indenfor…

Glem imidlertid alt om lange terapeutiske forløb. Tiden er løbet fra det.

Vi er nødt til at vibrere i harmoni med universet, hvis vi skal komme symptomer og sygdomme til livs. Et nødvendigt skridt. En nødvendig vej…

Jeg kalder den nødvendige vej for en gigantisk, autentisk og kærlig forståelse for kroppens sprog og signaler. Forstår man først dén rejse, har man en viden der vil berige, vejlede og følge én for resten af livet. Og ind i det næste…

Share This