Da jeg var barn, tog min far mig glad og fro med i bad…

Det var helt og aldeles naturligt. Sjovt. Fuldstændig normalt. Ja, måske var man ligefrem afvigende, hvis man ikke deltog i denne herlige og berigende leg med sine børn.

Se blot på billedet her; Jeg har været i gemmerne- og fundet spor af noget naturligt! Min far og jeg i bad sammen, akkurat som vor herre har skabt os…

Scan0001

I dag tales der desværre meget mere om hvor afklædt man egentlig bør være – og om det er hensigtsmæssigt i forhold til sine børn. Om børn har godt af nøgenheden, og om hvor vidt det ligefrem kan være skadende for deres udvikling.

Jeg er rystet. Og dybt uenig. For jeg mener, at nøgenhed i hjemmet er NATURLIGT. Jeg er af den opfattelse, at nøgenhed er smukt, og slet ikke bør stilles til diskussion. Derfor lægger jeg den også ned her. Yderligere fokus nægter jeg at give det.


Til gengæld vil jeg gerne hive begrebet LYST op af hatten – og meget gerne til debat.

I dag ser vi live sexscener på tv, men stødes over et nøgent menneske på stranden!

Du milde.

Ja, forleden dag faldt jeg over en artikel, omhandlede, at nogen var blevet stødt af en flok NØGNE pensionister på stranden.

Du milde. Jeg sad tilbage som ét stort spørgsmålstegn.

Vi og medierne, er i fuld gang med at viderebringe illusionen om en seksualitet, der afhænger af noget bestemt. For pokker, hvor er det usundt.

Som jeg ser det, så er der sket et sygt skred. Et skred, som vi betaler en høj pris for.

Den ene dag er det muligt at betragte sex i Paradise Hotel, og den næste dag bliver man stødt i mødet med et menneske, som har valgt at bade nøgen på stranden. Det hænger jo slet, slet ikke sammen…

Når vi tillægger seksualiteten præstation og forfængelighed, så dør den naturlige lyst. Vejet, og fundet for let. Dræbt ved højlys dag. 

Vi skal da klæde os af, fordi det er naturligt. Ikke fordi vi skal vise noget bestemt, præsterer noget bestemt, eller være noget bestemt.

Jeg savner den sande og ægte fremstilling af seksualiteten i det offentlige rum. Lad os dog fokusere på lysten som kommer INDEFRA, i stedet for billederne af hvordan vi bør tage os ud.

Det bliver småsindsygt, når vi forsøger at leve op til et oppustet og forvrænget ideal.

Erotikken forsvinder, vi tørrer ud, og inderst inde længes vi i stilhed…

Autentisk og uforfalsket lyst har sit udspring i vort indre, og tager ikke hensyn til det rette lærred. Lyst hænger sammen med livslyst og skal ses i sammenhæng. Seksualiteten kan blive en dør til en højere bevidsthed, og vi skal lære at flyde med…

Hey hey… – min mave er broderet med strækmærker, noget nær fuldstændig, affødt af to dejlige børn, som har sat deres skønne aftryk på min hud…

MEN, jeg tager gladeligt min bikini på – og af – længere er den egentlig ikke. Lyst kommer indefra, det sker jo inde i vores krop. Hvor skulle det ellers komme fra?

Nyd din krop. Nyd dig selv. Fordi du har lyst. Ikke fordi du skal. Det er vitalitet, og modstykket til præstationen.

Sommeren er i fuld sving, og giver helt naturligt anledning til afklædte kroppe. Og Ulrik, min mand, han hujer og klapper i sine hænder jo mere jeg tager af… trods strækmærker. Han synes bare jeg er dejlig.

Psssst…. ja, det er mig på øverste billede. Hapset af netop min mand i Sydspanien sidste sommer ♥

Kæreste dig der stadig er med i min tekst; skab dig en dejlig sommer, med alt det du ønsker at fylde i den. Du bestemmer. Du er herre i eget hus. Rigtig god fornøjelse…

Kammilles |RUM|lighed er selvudvikling på en helt ny måde.

Her får du ændret dine tankerækker. På en måde så det virker. Og så sker det ovenikøbet løbende…

Lydmateriale, som du kan høre og lære af, igen og igen. Psykologiske emner tvistes og gøres lette og opløftende, med det for øje at vækste DIG på en nærende måde. Og hver gang indhyllet i spiritualitet og lærdom. Lige til at sammenflette med dit eget liv. Her bliver livet vendt på hovedet.

Tryk på billedet her:

Share This