Kunderne udtaler

Kunderne udtaler

Sofialykkens.dk udtaler

Kammille er i mine øjne den mest intuitive, målsatte og dedikerede kvinde, du kan finde. Har jeg haft fysiske problemer ser hun lige igennem, og rammer 100% plet på baggrunden, det som jeg reelt set med fordel kan arbejde med. Kammille indeholder så meget kærlighed og empati, at det nærmest vil være blasfemi at kalde hende hård, men hun er meget konkret, og gider ikke det jeg kalder “bullshit”.

Janne Skou udtaler

Kammille har en helt speciel evne til at se essensen i rummet, og kan med hendes autenticitet og nærværhed, komme helt tæt ind til kernen. Hun stiller omsorgsfuldt og kærligt stille skarpt, og skaber en forandring som kommer direkte, og uden omsvøb fra hjertet. Denne dybe kærlighed, skinner igennem alt hvad hun foretager sig, så man trygt kan give slip. Kammille er et feminint væsen, som elsker at være kvinde, og derigennem give udtryk for den styrke som ligger heri. Hun er på alle måder en utrolig vis kvinde.

Pia Mathiesen udtaler

Kammille er en yderst kompetent terapeut og formidler. Hun er nærværende og skarp i sit arbejde og kan sætte nogle sund tanker og overvejelser i gang, når du har brug for at sætte skub i din healingproces. Hun skiller sig ud fra mængden af terapeuter, når hun arbejder med forandrings processer, idet hun har et holistisk og spirituelt værdigrundlag. Kammille sætter en bredere forståelse i spil, når hun forholder sig til helbred og medicin.

Gitte Wilkens udtaler

Den måde du præsenterer din viden på, kombinerede med begge ben på jorden, det har vi brug for. Vil bare sige dig tak fordi du skriver så inspirerende i gruppen på Facebook: Brevkasse – InspiredByKammille. Jeg har fulgt med i et stykke tid, og jeg beundrer din ildhu og dine uddybende svar. Dine tanker er spændende og giver stof til eftertanke, og det er jeg jo ikke ene om at mene, kan jeg se. Iøvrigt elsker jeg din artikel om stress og depression, jeg er meget enig.

Berit Jørgensen Klonaris udtaler

Kammille er en fantastisk og inspirerende kvinde, som har en dejlig og spændende tilgang til livet, og til de udfordringer og forhindringer man kan møde på sin vej. Mit liv er i den grad blevet beriget!

Louise Kronborg udtaler

Hvor er det dog fantastisk, det du har gang i. Jeg er fuld af beundring. Du er et stort forbillede. Tak for alt det du deler.

Karina Filtenborg udtaler

Jeg er dybt taknemmelige,  du er i sandhed et fantastisk inspirerede og skønt menneske ! Tak for dig!

Anette Jensen udtaler

En absolut givende og inspirerende workshop. Jeg føler jeg har fået med mig i pose og sæk. Går herfra i balance, ro og fyldt med kærlighed til mig og verden.

Lene Mørk udtaler

Kære Kammille, jeg fik mere end indfriet mine forhåbninger til dagen. Det har været lidt som en blomst, der langsomt har åbnet sig. workshoppens dynamik har været stille og spirende. Du formår at give en masse af din viden med en mægtig sødme og klogskab.

Hjerteforeningens lokalkomité i Fr.sund, udtaler

Kære Kammille, tak for dit foredrag til vores livsstilskursus. Det var meget spændende, du kom både ind på krisefaserne, samt angst og livskvalitet og havde god gennemslagskraft. Alle kursister var meget begejstrede.

 

Mette Aagren udtaler

Det har været en skøn workshop, og du gør tingene på en blid og kærlig måde. Der var meget kontakt med hvordan krop og følelser hænger sammen. Også mange gode øvelser og meditationer.

Maj-Britt Bøgelund udtaler

Jeg fik fuldstændig indfriet mine forventninger, det føltes for mig som en god bekræftelse/forlængelse af den rejse jeg startede bl.a. efter at have hørt dit foredrag. Rigtig god øvelse at tænke over min historie, selvom jeg ikke syntes det var nyt for mig, så blev det alligevel tydeligt på en ny måde, at der er nogle ting som går igen fra generation til generation. Øvelsen med at spørge indad er et af de værktøjer, som jeg netop havde håbet at få med hjem fra workshoppen.

Santhi Pallesen udtaler

Tak for en skøn workshop, du har en blid og varm energi. Fantastisk, skal hjem og summe. Hurra, alt er muligt. Jeg får et boost af dine ord. Skønt med visualiseringerne. Det er for min krop, og ikke så meget tankearbejde. Du har gjort det let for mig. Simplificeret det. Det havde jeg brug for, tusinde tak.

Gaardmad.dk Thisted udtaler

Tusinde tak fordi du rundede Thisted. Det var en skøn aften – det er en kæmpe gave, at du er DIG! Heroppe har vi i hvert faldt fået en ordentlig omgang at tænke over – og faktisk også mærket ro i sjælen omkring nogle store beslutninger, ja, alt skal nok gå, ligegyldigt hvad. Personligt har det faktisk givet mig en stor selvtillid, og vi har her på arbejde talt meget om meningen med det, du delte med os. Tak for det. Prøvede efterfølgende din online guides. Dét med at forestille sig, at gå ind i sit eget gyldne tempel. Hold da op en tur! Bare jeg havde kunnet invitere hele Thisted med i torsdags!

Tine Rasmussen udtaler

Tusinde tak for et dejligt inspirerende foredrag. Du sagde ikke én eneste ting, som jeg ikke er enig i. Og det er SÅ skønt at vide, at der er andre mennesker “derude” der tænker ligesom jeg. Samtidig fik jeg både Uha- og Aha- oplevelser undervejs – når du talte om at blive spejlet, og om at lære at række ud efter hjælp. Tusinde tak for det, også. Det tydeligst jeg tog med hjem fra i går, var dine ord om at tage 100% ansvar for egne følelser, og se at komme i gang med at hele sig selv!

René Kristensen udtaler

“Det er altid så inspirerende at høre dit syn på hvorfor sygdomme udvikler sig i os. Det du har fat i, er så meget større og vigtigere end noget andet. Du formår, at forklare, og give mening til sygdomme, som ellers betragtes som meningsløse. Dit budskab er så vigtigt for os alle, og er, som jeg ser det, med til at sætte gang i det vigtige ansvar vi hver især selv har. Tak for dit inspirerende syn på livet!

Louise Schou Nielsen udtaler

Kammille har givet mig evnen til at følge min intuition, og helt basalt tillade mig at mærke, og handle derud fra. Vi har arbejdet med mine feminine energier som har ligget i dvale alt for lang tid. Genforeningen med disse feminine energier har givet mig balance og skabt velvære i krop og sjæl. En stor tak til Kammille for at have holdt mig i hånden, når nye og uvante handlinger syntes at virke som en stor mundfuld, samt et spark, når der var brug for det. Mine forventninger er fuldt ud indfriet…. Og mere til, der blev rykket ved ting jeg slet ikke havde overvejet inden.

Dorthe Piper udtaler

Jeg fik konstateret stress og depression i efteråret, og startede et forløb hos Kammille i januar. For mig var Kammille et naturligt valg, fordi hun har en holistisk tilgang.  Jeg var langt nede da jeg begyndte, men allerede efter mit 3. besøg, begyndte jeg at kunne se lyset! Kammille var så god til at mærke, hvor jeg var, og møde mig deri. Vi var igennem en stor vifte af forskellige teknikker – lige til at tage med hjem og bruge! Jeg er blevet så meget bedre, til, at passe på mig selv, stoppe op, mærke efter, lytte og så bruge mine favoritter blandt alt det jeg fik med fra Kammille.

Justine Mayer udtaler

TAK Kammille, for alt det du har givet mig, og lært mig om mig selv. Du lærte mig, at mærke mig selv, og finde fundamentet inde i mig. Du lærte mig, at holde af mig selv, og alle mine sider, de skønne, de svære og også de ubevidste. Du har rustet mig til, at tackle hvad end jeg må stå i, hvad end der dukker op – så har jeg værktøjerne. Jeg føler mig utrolig meget mere i balance, og i kontakt med mig selv, efter jeg har været i 1.1 sessioner hos dig. TAK!

Karin Olesen udtaler

Du er et mageløst menneske, og enhver som står dig nær har fået en livsgave i dig. Du gør dig på ingen måde bedre end andre, og det er virkelig befriende, og jeg følte mig tryg ved dig, med det samme. Jeg har sjældent mødt en person der er så uselvisk og nærer så meget næstekærlighed som dig. Du er som sendt fra himlen til mig, en gave som jeg er meget ydmyg overfor. At du gang på gang svarer på mine mails, er ikke noget jeg tager for givet, jeg er meget taknemlig. Det må være skæbnen at en af mine facebook-venner “synes godt om” om din side, så jeg kunne se den. Tak Kammille!

Rita Lykke Tønnersen udtaler

Fantastisk energi og viden fra dig, Kammille – kunne lytte til dig i flere dage. Nu klogere på mine symptomer og kroppens sprog. Jeg har jo hovedrollen i mit liv! Håber jeg får mulighed for en anden gang at høre dig.

Karin Olesen udtaler

Du er et mageløst menneske, og enhver som står dig nær har fået en livsgave i dig. Du gør dig på ingen måde bedre end andre, og det er virkelig befriende, og jeg følte mig tryg ved dig, med det samme. Jeg har sjældent mødt en person der er så uselvisk og nærer så meget næstekærlighed som dig. Du er som sendt fra himlen til mig, en gave som jeg er meget ydmyg overfor. At du gang på gang svarer på mine mails, er ikke noget jeg tager for givet, jeg er meget taknemlig. Det må være skæbnen at en af mine facebook-venner “synes godt om” om din side, så jeg kunne se den. Tak Kammille!

Charlotte Hansen udtaler

Det var en spændende og lærerig workshop, som du havde lavet. Jeg fik genopfrisket min viden og lært noget nyt, hvad mere kan man ønske sig. Jeg kunne godt lide den måde, som du havde planlagt undervisningen på f.eks at vi vekslede mellem teori og praksis. De indre rejser og øvelserne var super gode! Jeg følte mig meget mødt og set, fordi du er rigtig god til at skabe et rum hvor man tør være sig selv.

Anja Christensen udtaler

Tusind tak for en rigtig god og lærerig workshop. Jeg var nærmest ‘høj’ da jeg kom hjem. Jeg kan mærke, at noget af det som jeg har søgt efter i meget lang tid, og som jeg ikke rigtig har vidst hvad var, er fundet i denne overbevisning om krop, tanker og følelser i ligeværdigt samspil. Det er jeg meget taknemmelig for.

 

"Intet er for småt til at blive taget alvorligt.
Intet er for stort til at blive helet".

Kontakt

Beautiful Guiding

Telefon: +45 21 84 22 27

DK - 3550

Navn:
E-mail:
Share This