Michala troede fejlagtigt, at hun skulle skrive til min mail, for at komme i kø i min Brevkasse på Facebook.
 
Det skal man ikke. Så det var lidt af en omvej…
 
Jeg valgte alligevel at inkludere Michala i den lange og tålmodige kø, fordi hendes mange spørgsmål er super interessante. Jeg er sikker på, at mange andre også kan få glæde heraf. Du finder alle hendes spørgsmål, og mine svar, hvis du scroller ned. Eller hoppe direkte ind i brevkassen og anmod om medlemskab, hvis den kalder på dig.  
 
Nu skal du se…
 
Kære Camille
 
Jeg har fulgt dig og din brevkasse i gruppen på FB igennem det sidste halve års tid og synes dine svar er utrolig præcise og giver rigtig god mening, og er i helt i tråd med min forståelse af hvordan kroppens celler husker alt, og det derfor er essentielt at forløse diverse traumer for at komme videre.
 
Selv har jeg interesseret mig for krop-sind-ånd forbindelsen igennem flere år og har bla. taget kurser i Metasundhed, TFT/EFT, healing, mm. Men jeg søger flere svar på mit ’universelle puslespil’ og håber du måske kan hjælpe med nogle af mine spørgsmål:
 
Spørgsmål:
 
Hvem har fundet ud af/bestemt hvilke organer korrelerer med bestemte følelser? Fx. Synes jeg det giver det mening at hvis man har øjenproblemer, kan det tyde på der er noget i ens liv man ikke vil se. Eller problemer med fødderne kan skyldes at man ikke ved hvilken vej i livet man skal gå. Men hvad med at problemer med venstre skulder handler om ens partner/far? Eller at leverproblemer handler om vrede? Stammer det fra gammel kinesisk visdom eller? Nogle ting synes jeg virker logisk men andre forstår jeg ikke umiddelbart…
 
Svar:
 
I min verden er kroppen logik. Alt hvad der sker er logik. Hvert eneste symptom er fuldkommen indlysende og meningsfuldt. Og hvem der opfandt det, bliver derfor lidt skørt at spekulere over. Dit spørgmål er stillet ud fra egoet, som er ude efter beviser.
 
Det svarer til at spørge hvem der opfandt noget, som altid har fandtes! Hvis jeg skal nævne nogle navne, så kunne det jo være Louise Hay, eller Ryke Harmer, men de har jo heller ikke opfundet det…
 
Spørgsmål:
 
Hvilke metoder benytter du selv til at hjælpe klienter med at forløse traumer i kroppen? Jeg er klar over at det nogle gange er nok at blive bevidst om problemet og årsagen, men hvad hvis det ikke hjælper? Bruger du din egen metode eller fx TFT?
 
Svar:
 
Kort fortalt, så gør jeg to ting:
 
Jeg benytter mig af en ganske simpel metode, kaldet KÆRLIGHED. Jeg hjælper mine kunder og klienter, ved at vise dem “Den spirituelle vej” her i livet. Den er fyldt med kærlighed, og har stor helende effekt.
 
Jeg er både uddannet Reiki healer, regressionsterapeut og Psyck-K men jeg bruger det ikke i den forstand. Det keder mig, og bliver for langhåret.
 
Jeg har i stedet samlet al min visdom og viden, og viser mine kunder vejen op på det universelle bevidsthedsniveau.
 
Jeg har hørt flere af mine kunder udtale: “Blot det at blive undervist af dig, eller have en enkel session med dig, er helende”
 
Dernæst benytter jeg mig af Metasundhed og Numerologien, som jeg også er uddannet, og som er så dyb og SÅ transformeren for den enkelte sjæl. Det er så helende. Det kræver dog, at vedkommende er villig til at skifte energi, altså navn, men det er de fleste jo som drages af mig og min energi.
 
Spørgsmål:
 
Hvad er dit syn på miljøets rolle i forhold til sygdom? Fx. hvis man ryger er det nærliggende at få lungekræft, spiser man masser af fed og usund mad kan man få diabetes, osv. Jeg tror på man kan ændre sin krops immunforsvar ved at spise basisk, så sygdomme – specielt kræft – ikke kan trives. Det er bla. blevet påvist flere gange at man kan spise sig fri for diabetes, og jeg tænker umiddelbart at sørger man for at spise så sundt at ens ph-værdi i blodet ikke ligger under 7.36, så kan man i det mindste ikke få kræft. Hvordan hænger det så sammen med følelsesmæssige traumer? Er det derfor at nogle rygere får lungekræft mens andre går fri
 
Svar:
 
Man kan ryge til man er 98 år, uden at udvikle lungecancer. At få lungecancer af rygning er IKKE en naturlov. Hvis det var en naturlov ville ALLE få lungecancer af rygning. Det gør de ikke!
 
Grunden til, at mange udvikler lungecancer handler om deres underliggende og ubevidste traumer i maven. Man er altså IKKE uheldig hvis man blive syg, man dulmer nogle følelser med røgen, og det er DET som gør en syg.
 
Mange rygere har også dårlig samvittighed over at ryge, og det i sig selv er sygdomsfremkaldende.
 
Det er heller ikke en naturlov, at man kan helbrede sygdom med sund kost. Hvis man kunne det ville ALLE jo blive raske. Og det bliver alle jo ikke! Man kan altså sagtens finde meget “sunde” mennesker, som dør tidligt trods ekstrem sund levevis. Det handler igen om underliggende traumer.
 
Spørgsmål:
 
Hvis man falder ned fra en stige og brækker benet eller får trykkede ribben el.lign, er det så ’livet’ som prøver at give én et wakeup call?
 
Svar:
 
Ja, det kan man godt sige. Uheld er aldrig tilfældige. Vi får altid den pause vi længes efter, men nægter at tage.
 
Spørgsmål:
 
Jeg er overbevist om vi mennesker er sjæle som er inkarneret her på Jorden for at lære og udvikle os, og at vi nogle gange vælger at skulle opleve en sygdom for i sidste ende at styrkes via denne. Jeg ved ikke om det er langt fra din tankegang eller om du er af samme opfattelse, men jeg mangler et par brikker i puslespillet der kan forklare det helt. Hvis fx et 3 årigt barn får leukæmi – er det så 1) pga. forældrenes følelsesmæssige traumer, 2) et sjælelig forudbestemt sygdoms forløb som skal øge bevidstheden blandt familien (sjælene), 3) resultatet af at moderen har været udsat for sprøjtegifte under graviditeten (denne korrelation er fornylig blevet påvist blandt forskere) eller noget helt andet?
 
Svar:
 
Jeg er helt med på din tankegang. Men jeg synes dog dine kategorier er for analyserende. Jeg mener nemlig ikke man kan indsætte det i så firkantet rammer.
 
Hver sjæl har sin agenda, også børn. Alle sjæle kommer herned på jorden for at lære. Der kan derfor være mange årsager til, at et lille barn bliver meget sygt. Jeg udviklede selv meningitis som 2 årig, og det har alle involveret lært meget af.
 
Generelt vil jeg sige, at børn altid spejler forældrene. Et barn på 3 år, vil altid være et spejl af mor og/eller far. Derfor handler det her om at forældrene skal kigge grundigt indad, fordi deres barn peger i retning af heling.
 
Så nåede vi til vejs ende. Håber også at DU kunne bruge noget…

Nyttige links for din selvudvikling: 

 

Share This