Mit opslag blev f-tjekket på Facebook

Og derfor har jeg oprettet det som blogindlæg. Jeg havde ellers udskriftet kræft med K, samt et par andre skøre justeringer som lignede stavefejl, men nej.

Ja, verden er af lave, fordi sandheden fornægtes…

Sandheden er altid nem. Løgnen skal man finde på. Sandheden er, at naturen heler. Sandheden er, at kroppen er selvhelbredende. Det har vi bare aldrig lært. Løgnen er kommet ind med modermælken. Det er sandheden.

Nu skal du se…

Men først; hvis du tosser rundt i dramatrekanten, kan du måske have svært ved at læse mine ord. Et menneske som lever en hverdag i 3. dimension, er typisk et menneske som tænker; “Jamen, vi kan da ikke gøre for at vi er syge, det er da ikke vores egen skyld“. Du kan eventuel tjekke dig selv og dramatrekanten her.

Er du klar?

Så kom med…

Hvis kræft er symptomet, hvad er så årsagen?

Solen kan ikke forære os en sygdom. Den evne ligger solen ikke inde med. Det er jo ikke en gavebod.

Sygdomme udvikler vi i så fald selv. Og det gør vi af dybereliggende og følelsesmæssige årsager.

Er man bange for at få kræft, så er man i målgruppen for det.

Er man bange for at blive syg, så er man i målgruppen for sygdomme.

Eller er man bange for at miste, så har man allerede mistet, for så elsker man ikke helt.

Angst, fremkalder mere at være angst for.

Skræmmekampagnerne er allevegne. Og der er penge i det. Så enkelt er det. Og så alvorligt er det.

Og ja, det var præcis ovenstående, som tilbage i sommeren 2017, fik hudlæger til at kommentere på mit opslag. De var rasende. Fordi de mener, at det er solen skyld.

Men sygdom handler ikke om skyld.

Det handler om kærligt ansvar. Og det ansvar ligger vi selv inde med. Hvilket jo er befriende at vide, for så behøver vi ikke være bange for at blive ramt.

Vi kommer fra en tid, hvor det har været helt almindeligt, at adskille psyken og fysikken. Og ud af dette, er frygt og kontrol blot vokset sig større og større.

Adskillelsen mellem psyken og fysikken opstod for alvor da den moderne videnskab havde sit gennembrud i 1600-tallet. Og det var ud af dette, at en myte vokset sig stor og massiv:

Livet på jorden er en vilkårlig og statistisk tilfældighed. Ifølge denne myte er vi isolerede væsener, som hvirvler afsted gennem rummet på et livløst klippestykke, i et univers, som for det meste er mørkt og tomt.

Kun det faste stof, som vi kan se og røre ved, er virkeligt.

Livet begynder ved undfangelsen, og døden er afslutningen. Punktum. Englene, energi og de usete verdeners eksistens opfattes som unødvendige og irrelevant. Eller afvises ligefrem som barnlig fantasi.

Ofte bruges ordet “overtro“, som noget pjat der ikke eksisterer. Man tror jo kun på det man kan se.

Det kedelige ved denne myte, er, at den betragter os som ofre for held eller uheld, tilfældigheder og sammentræf.

Myten ser livet som uforudsigelig og kaotisk. Der kan ske ulykker. Du kan blive ramt af katastrofe. Du kan blive offer for sygdom. Man kan aldrig vide hvad der venter rundt om hjørnet.

Den antyder, at vi kun kan kontrollere vores liv, ved aktivt at kontrollere vores ydre omstændigheder.

Ligesom den også mener, at vi skal beskytte os mod trusler, farer og potentielle fjender.

Hvis du tror på denne myte, prioriterer du sikkerhed. Du er måske bange for at tage chancer. Bange for forandring. Bange for at give slip. Eller du kontrollerer andre i et forsøg på at styre udfaldet.

Det er en myte, som fremmaner troen på mangel, knaphed og konkurrence.

Den tilskynder dig også til at søge sikkerhed, måske gennem penge, pensioner, forsikringer, status, materiel ejendom, eller elendige relationer.

Det korte af det lange, er, at det er en skabelsesmyte der er baseret på frygt og adskillelse.

En skabelsesmyte der forsøger at kontrollere livet udefra og ind, frem for at leve det indefra og ud.

Smerte, kamp og selvsabotage er helt almindelige begreber i denne verden.

Psykologisk set gør denne myte os ængstelige og sårbare. Eller ensomme og tomme. Indenfor denne mytologi har livet ingen mening. Intet formål. Det er materielt og almindeligt.

Der er ikke gnisten af magi.

Lykken er for de heldige. Uheld er for de uheldige. Ærgerligt.

Det emmer af FRYGT. Og sådan et syn på livet gør os pr. definition ængstelige og bange.

Men det er værste af det hele, er, at energier strømmer derhen hvor vores opmærksomhed er. Det er derfor vi vedbliver at være angste, fordi vi netop giver det næring.

OG DET SKAL SGU DA GIVE BALLADE.

Tiden er inde til at kigge indad, når vi opdager sygdom, snarer end at skyde skylden på noget derude. Det er aldrig noget eller nogens skyld, at vi udvikler sygdom. Kun jeg kan redde mig. Kun du kan redde dig. Det er kærlighed på højt plan, og det heler.

Ingen mennesker bliver lykkeligere af at skyde skylden på nogen eller noget. Tværtimod. Vi bliver lykkeligere, når vi rette blikket indad og skruer op selvomsorg, selvforståelse og selvkærlighed.

Vi har de sidste årtier levet i en sol-forskrækket tid. Vi har smurt os overdrevet ind i faktor 50. Og i samme moment givet afkald på solens helende stråler. Ikke så mærkeligt, at rigtig mange er i D-vitamin mangel.

Et af de vigtigste vitaminer for menneskets helbred er D-vitamin, og som vores krop danner når solens ultraviolette stråler rammer vores hud. Solen afgiver lys, plus infrarøde og ultraviolette stråler. Og det er herigennem vi modtager heling.

Og i virkeligheden skal vi egentlig ikke have solbriller på, hvis man vil udnytte solens gavnlige stråler. Med solbriller udelukker vi næsten helt de helende stråler fra solen, som ellers burde passere gennem øjet.

Som jeg ser det, så er de tre største årsager til D-vitamin mangel følgende:

Ikke tilstrækkelig med lys.

Ikke tilstrækkelig med fede fisk.

Ikke tilstrækkelig med GLÆDE!

Manglende glæde, autentisk glæde, kan smadre ethvert vitamin og mineral i kroppen. Tungere følelser, som bekymring, frustration, irritation, sladder, negative tankerækker eller det som føles værre, kan fordrive selv den sundeste kost, og de bedste intentioner.

Det er ikke så afgørende hvad vi gør. Det er mere afgørende hvordan vi VIRKELIG har det.

Lad os kigge på lyset.

Vores forfædres liv med jagt og indsamling af mad, foregik i det fri og under solens varme stråler. I dag har vi erstattet dette med kontorarbejde og handel på nettet. Eller omformuleret; kunstige omgivelser og i kunstig belysning.

Lys fordriver mørket. Lys er helende på kroppen. Og symbolsk set er lys lig med kærlighed. Traumer lever i mørke, og fordufter i lyset. Det er derfor, man ser mennesker som bliver deprimeret når mørket falder på, eller når vinteren sætter ind.

Mørke lukker.

Lys åbner.

Det skal vi tage alvorligt.

Giver man større portioner D-vitamin til mennesker som føler tungsind, herunder den sæsonbetonet som netop opstår i det mørke måneder, så svarer det faktisk til at fylde dem med lys. Og det er jo helende, eftersom lys er lig med kærlighed.

Interessant er det da også, at sklerose, hyppigere forekommer i lande med lidt sollys, som her i Danmark, end i solrige lande.

Undersøgelser har også vist, at hospitaler med masser af sollys på stuerne har langt færre baktusser end dem med mørke stuer.

Solen er ansvarlig for at skaffe os den energi som er livsvigtig. Derfra er det vores eget ansvar at tage det ind.

Det egentlige formål med at være ude i solen, er, at stimulere kroppen og støtte helbredet – OG DET SKAL VI ALDRIG GÅ PÅ KOMPROMIS MED.

Søg solen, med en naturlig og balanceret tilgang. Intet er godt i overdosis. Heller ikke det sunde. Alt med måde.

Og så er det jo grufuldt at tænke på, hvordan de sprøjter Ge0 Engineering ud over jorden. Det er kendetegnet ved streger og slør på himlen. De tegner et billede af at passe på os, men eftersom det ikke naturligt, så er det er ikke at passe på os. Det er det modsatte. Når man manipulerer med naturen ender det galt. Altid. Det er logik.

Lad os kigge bagom kræft.

Lad os se på hvilke følelser som kunne ligge gemt:

Der udvikles dagligt kræftceller, som immunsystemet sørger for at håndtere effektivt. Sådan skal det være. Kroppen helbreder sig selv hele tiden.

Ved kræft, som vi traditionelt kender det, så handler det om at et givent område er så iltfattigt og kærlighedsforladt, at cellerne nu er nødsaget til at “klynge” sig til hinanden for overlevelsens skyld.

Kræftceller er celler som lever iltfattigt. Gjorde de ikke dette fine stykke arbejde, ville vi dø meget tidligere i processen. Læs evt bøger af Andreas Mouritz.

Alvorlige sygdom er et alvorligt råb om, at begynde at tage sig alvorligt af sig selv.

Hvor der er kærlighed er der liv.

Hvor der er fred, er der liv.

Hvor der er frygt er der livløst.

Et menneske som har udviklet kræft, bør derfor spørge sig selv; “Hvilke områder af livet, føler jeg mig helt eller delvist afskåret fra?”

Det berørte område vil give anvisninger i overensstemmelse med symbolindholdet.

Der er visse kendetegn og personlighedstræk, som ofte er fælles for mennesker som udvikler kræft.

  • Temaet er manglende personlig respekt og selvomsorg, grænsende til isolation fra egne følelser.
  • Disse kendetegn omfatter villighed til at hjælpe andre, på bekostning af egne interesser. Man fornægter altså sine egne behov, fordi man tror at andre altid bør komme i første række.
  • Manglende evne til at udtrykke negative følelser, især vrede, skam eller frygt på en uhensigtsmæssig og uforløsende måde.
  • Længe hengemt fjendtlighed eller skyld, ofte helt tilbage fra barndommen og som aldrig er blevet kærligt set på i lyset.
  • En fornemmelse af magtesløshed, som i de tilfælde hvor en anden person forekommer følelsesmæssig stærkere, eller mere dominerende.
  • En følelse af værdiløshed, ubetydelighed eller ikke at føle sig god nok.
  • En indre håbløshed der fører til det man kan kalde “acceptabelt selvmord”.

Kræft har noget at lære OS ALLE. Den kan lære os noget om vores attitude til os selv og til hinanden. Acceptere og elske betingelsesløst, og i særdeleshed om at elske os selv.

Sygdom handler ikke om skyld. Hvis du tolker mine ord på den måde, så har du helt misforstået. Sygdom handler om særdeles kærligt ansvar, og dyb selvindsigt. Når vi ikke vil se det, så er det fordi vi sidder fast i en lavere vibration. En smertefuld en af slagsen. Myten om frygt og angst, læs her.

Fordi folk ofte er ude af stand til at se, at deres vanskeligheder eller symptomer har rod i en tidligere generation, antager de ofte at oprindelsen af deres problem skal findes i deres eget liv, og er derfor komplet ude af stand til at finde en løsning!

Traumer har evnen til at række ud fra fortiden, og kræve nye statister i fremtiden, læs her.

Og hvis du stadig hænger fast i skyld, så er det tegn på at du hænger fast i dramatrekanten, læs her.

I en sund krop afstødes celler, som ikke længere er funktionsdygtige. Det kaldes apoptosis. Det modsatte går under navnet mitosis.

Sygdom kan have mange lag. Hvis det er et emne, som interesserer dig, vil jeg opfordre dig til at lave din egen søgning. Pub Med er en online søgemaskine, hvor tilgængelig forskning ligger offentligt. Ikke kun på naturmedicin, men også på vestlig medicin. Google fx ‘cancer essential oils + pub med’ eller en hvilken helst anden tilstand, som du er nysgerrig på.

Husk at vande dig selv, så du ikke knaser. Akkurat som du også har brug for de terapeutiske olier, fordi de er natur ligesom dig.

Lys fordriver mørket. I lyset kan bekymring ikke leve. Det er også derfor, at mange ofte afslutter deres hilsen med at skrive;

Lys og kærlighed til dig.

Vi ses et sted…

Knus

C

Flere vise ord fra Camille

Vil du have en
lydfil til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen.