Ja, når du lammer A, reagerer B, og så har du ballade med C.

Æv, for det var jo ikke hvad du ønskede, da du takkede ja til medicin, vel?

Nej, du ønskede vil blot at gøre en ende på din smerte. Dine symptomer. Måske endda din sygdom. Korrekt?

Men vores krop er fyldt med ”små kloge borgere”. Et samarbejdende samfund, som taler sammen. De afholder møder. Lange møder. Berigende møder, hvor de beretter om tingenes tilstand. Status.

  • Er der noget vi kan gøre bedre?
  • Er der steder som forsømmes?
  • Noget der skal justeres?

Og sommetider, er de nødsaget til at afholde en konference, fordi de opdager at et givent område er fuldstændig ”spærret”. Lammet af en lille tingest, kaldet medicin.

Logikken elsker disse små, og ofte runde, genstande.

Logikken HADER nemlig når kroppen støjer, og er besat af at få det standset. Koste hvad det vil. Ja, logikken hader alle former for selvkærlighed, og er hamrende ligeglad med om du er rask, lykkelig og grund glad.

Logikken er KUN ude på at overleve. Punktum.

Tilbage til cellerne i kroppen.

De sætter alt ind. Sender ”hjælpere” af sted. Dygtige hjælpere, som med al deres kærlighed nu skal forsøge at vække lammelsen til live. Det er hårdt arbejde. Og ind imellem må de også give fortabt. Muren er for massiv at bryde gemmen.

Nu er gode råd dyre. For hvad så?

Ingen mennesker er jo tjent med områder der mangler kærlighed. Spærret for flow. Lukket af for næring. Liv og glade dage som er blevet en by i Rusland.

Ja, A er stadig lammet, og derfor reagerer B med sorg, vrede eller frustration. B kontakter selvsagt C, så de i fællesskab kan finde en anden vej ud, i håb om at blive taget kærligt af. Set og hørt.

Skulle det mod al forventning vise sig, at endnu en vej bliver spærret. Lammet. Så bliver der på ny ballade, og måske med endnu kraftigere styrke. Og så har du først rigtig ballade med C.

Ja, inden du får set dig om, så mærker du C som et nyt symptom. En ny sygdom. Et nyt problem du skal tage dig af, fordi du undlod at kigge på A. Kigge på roden.

Og sådan bliver det ved. Med mindre du tager dig kærligt af A. Tager fat om roden. Genskaber flow. Genskaber kærlighed.

Min pointe er, at det har en pris, hver gang at spærre for støjen af symptomer med medicin. Kroppen skal nok finde en anden vej. En anden måde at udtrykke sig på.

Symptomer har jo ALTID noget på hjertet

LYT!!!

Vores celler kommunikerer. Alt hænger sammen. Og spiritualitet er altså en del af ligningen, når vi ønsker at forbedre vore fysiske og mentale sundhed.

Og hvis du også insisterer på et løft af helt særlig karakter, så er Kammilles |RUM|lighed med stor sandsynlighed det du har ledt efter!

Her får du banebrydende og transformerende Podcasts, helende meditationer, mulighed for store besparelser, og sparring hver måned:

Share This