Når dine følelser stiger dig til hovedet, så gør det ondt. Hamrende ondt!

Alle former for hovedsmerter, hovedpine, er tegn på, at du ”bryder” dit hoved med at finde løsninger… – uden at lytte til dit hjerte!

Og lad nu være med at trække det kort der hedder;

”Jamen, jeg er kommet til skade med hovedet, så det gælder ikke for mig”.

Stop! Jo, det gør…

Du tiltrak dig et uheld, en hjernerystelse, et slag, af en årsag. Det vender jeg tilbage til længere nede i teksten.

Først…

Alle symptomer er FØLELSER der taler. Husk det. Glem det aldrig.

Og sproget bag hovedsmerter, hovedpine, migræne eller lignende, fortæller at du vægter tænkning fremfor føling.

Lad mig derfor vise dig eksempler på de dybereliggende årsager til din hovedsmerte:

 • Følelser der ikke kommer til udtryk, som eksempelvis vrede, fjendtlighed, frustration eller raseri. Og som i stedet hober sig op og skaber øvre pres.
 • Stolthed og arrogance, stædighed og stive tankemønstre, hvor du klamrer dig til det du mener er rigtigt. En indsnævret bevidsthed, begrænset synspunkter, og dermed ringe udsigt.
 • Modstand mod begivenheder eller omstændigheder, der giver dig lyst til at ”stå af”, og undlade at deltage.
 • Bekymring, tvivl, eller frygt for fiasko, hvilket giver dig modvilje mod dig selv, og skaber en oplevelse af at føle dig ”løsrevet”.
 • Påtager dig mere end du kan klare, hvilket medfører overanstrengelse, stress og spændinger mellem hovedet og kroppen. Altså en form for splittelse mellem dine tanke og handling.
 • En trang til at kontrollere, især forbundet med perfektionisme, eller tilsvarende en oplevelse af at have mistet kontrollen.
 • Overdreven mental fordybelse eller selvcentrerethed, som pr definition fører til manglende jordforbindelse, og dermed også tab af hjerteforbindelsen og dine indre følelser.
 • Spændinger og stivhed i nakke og skuldre, som følge af for mange byrde, hvilket skaber splittelse mellem krop, sind og ånd. Afbrudt kontakt.

Og taler vi migræne, så skruer vi blot op for styrken:

 • Uopfyldte ønsker og dyb skuffelse. En oplevelse af at være blevet svigtet.
 • Frygt, for ikke at være i stand til at gøre hvad der forventes af dig. Eller måske en skræk for at blive bedt om at involvere sig. Frygt på et meget dybt og ofte ubevidst niveau.
 • Stor længsel efter at blive elsket og få vist opmærksomhed – et tavst skrig om opmærksomhed!

Kun mennesker med ekstrem perfektionisme udvikler migræne. Det er deres alibi for at krybe i skjul. Hvilket er meget forståeligt, da livet jo aldrig bliver perfekt, og søgen herefter driver en til vanvid.

Migræne opstår, når der er ekstrem stor konflikt mellem intellektet og de naturlige drifter. Begrænsende tanker kontra dybe følelser.

Og nu til hjernerystelsen…

Et slag i hovedet, eller hjernerystelse, om du vil, rusker op i hele måden at tænke på. Alt bliver omplaceret, omkorrigeret og omdirigeret. Det har åbenbart været påkrævet. Ellers var det ikke sket for dig.

Men desværre sker det ofte, at man IKKE tillader det at ske. Altså, tillader nye tankerækker. Nye måder at anskue livet på. Nye perspektiver. Nye opdagelser. Nye vinkler…

I så fald bliver hjernerystelsen en begrænsning, fremfor en indsigt. En gave. Og så har man trukket det næste kort; ”offerkortet”, hvilket er blottet for heling.

Kig på ovenstående og se om du kan finde dig selv i blandt. Kan du det, så vid, at KÆRLIGHED LÆGER ALLE SÅR. Navnlig den til dig selv.

Vær også klar over, at alt kan heles. Hvis du vil? Hvis du er klar?

Og dertil her du brug for nye perspektiver. Nysgerrighed. Heling på et dybt plan. Og et menneske som hele tiden er mindst et skridt foran dig.

De bagvedliggende årsager til symptomer, er ALTID af følelsesmæssig art. Det er derfor du skal tage et kærligt spring ned i hjertet. I hovedet er der alt for trængt. Hovedet mestrer simpelthen ikke følelser. Den opgave er en “hjertesag”.

Hav tillid til det.

 

Navneskift session

Share This