Navneskift session

Navneskift session

Dit navn

Din skæbne ligger i dit navn – dit liv ligger i dine hænder. Så enkelt er det faktisk. 

Vi er altid født på den helt rigtige dag. Vi ankommer altid på det helt rigtige tidspunkt. Og her kan et højtvibrerende numeroskop være en smutvej til livet i en lettere og kærligere udgave. Så smukt er det faktisk. 

Men vi kan være begavet med navneenergier som tynger os…

Navneskift 

En navnsession er for dig, som ønsker at skifte navn, fordi du ved at alt er energi. Ligesom du også er klar til at skille dig af med dine nuværende navne, hvis det viser sig at de ikke er nærende for dig.

Det er for dig, som er klar til at rykke et stort skridt nærmere dit højere selv. Deroppe, hvor du naturligt kan indtage livet, som det i virkeligheden er meningen det skal være for dig.

 • ✓ Et navneskift er altså for dig, som ved at alt hænger sammen.
 • ✓ Det er for dig, som ved, at dine navn derfor også påvirker dig.
 • ✓ Det er for dig, som ønsker at skille dig af med tungere energier, og som sitrer for at løfte dig selv til et højere niveau.
 • ✓ Det er for dig, som er klar til at steppe OPAD. Et step op, nærmere dit højere selv. 

Velkommen til Oldtidens numerologi – lettere, og fri af tyngde

Et navneskift er altid meget personligt. En session er derfor nøje afstemt efter din essens, og det du måtte komme med. Det tages højde for dig, din fortid, dine ønsker og dine længsler. Og når du vælger en Match Numerolog, er du garanteret en dyb spirituel og professionel viden og støtte.

Men hvad er en match numerolog?

En Match Numerolog er en numerolog, der har modtaget en særdeles grundig uddannelse indenfor Oldtidens Numerologi, En numerolog som er blevet indviet i den esoteriske klassiske numerologiske visdom, og på baggrund heraf, er i stand til at træffe velbegrundede og oplyste valg i relation til at anvende numerologi professionelt ved det numerologiske navneskifte.

En Match Numerolog er særligt trænet i match metoden og tager højde for både personens numerologiske essens, numeroskopet, årstalsrækkerne, processen og individualiteten i valget af det bedste match. Ethvert numerologisk navneskifte handler om at finde det bedste match til personen.

Ja, som Match Numerolog tager jeg altså kærligt højde for både din grundessens, dit numeroskop, dine årstalsrækker, din proces og individualiteten i valget af det bedste match til dig.

Er du klar? Helt klar, til, at indtage din smukke plads her i livet?

Jeg elsker oldtidens numerologi, og jeg har naturligvis også selv skiftet navn. Ja, det ville da næsten være mærkeligt andet…

Et numeroskop

Med et rent numeroskop bliver det lettere at være autentisk. Det bliver lettere at være sig selv. Faktisk, kan man slet ikke lade være med at gøre det man længes efter, ønsker sig, eller bare brænder for. Ja, det lyder magisk, og det er det, men i virkeligheden er det ganske naturligt.

Når vores navne er i harmoni med vores essens, og den vibration vi er født med, så løftes vi helt naturligt. Når vi bærer de rette energier vil vi opdage, at muligheder lander hurtigere, og med åbne døre til opfyldelse af vores drømme.

Konflikter, knokleri, ærgrelser, kampe og bekymringer synes længere væk, hvorfor livsnydelse bliver det fortrukne. Når noget lægger sig, kan noget andet rejse sig. Sådan er det. Det er aldrig for sent at skifte navn. Aldrig. Det er altid det helt rette tidspunkt vi to mødes.

Alt er i sin skønneste orden.

En numerologisk personlig navneskiftesession hos mig, varer typisk 2 timer og foregår online:

 • ✓  Den første times tid handler om at skabe forståelse og indsigt i de vibrationer som har været dine livsomstændigheder hidtil.
 • ✓ Her kommer vi ind på din numerologiske essens, den du er inderst inde.
 • ✓ Du får en tolkning af dine nuværende navne med det formål at få gamle mønstre frem i lyset, så de lettere kan slippes.
 • ✓ Den anden time vender vi blikket fremad. Her vender vi dine eventuelle ønsker til nye navne og hvad du dybest set ønsker dig fremadrettet i dit liv.
 • ✓ Du får vist de bedste vibrationer til lige netop dig. Vi lægger dine årstalsrækker op, og du bliver holdt kærligt i hånden hele vejen igennem.
 • ✓ Du får navnelister og en guide for udrenselsesprocessen. Det er altid dig, som vælger dine nye navne.
 • ✓ Efterfølgende bliver du tilbudt medlemsskab i en hemmelig facebook gruppe, til støtte for din videre proces sammen med andre ligesindede, som også har skiftet navn som dig. Er du ikke til Facebook grupper, kan du naturligvis altid skrive til mig, og få et svar meget hurtigt.

Navnesession hos Camille Essther

Din session optages på lydfil. Den uploades privat til dig, og sendes via WeTransfer. Nemt og bekvemt. Din til evig tid. Dit numeroskop sendes efterfølgende til dig med posten. På fin og gammeldags vis. Det er smukt.

Din investering: 3.555,- kr.

"Intet er for småt til at blive taget alvorligt.
Intet er for stort til at blive helet".

Kontakt

Beautiful Guiding

Telefon: +45 21 84 22 27

DK - 3550

Navn:
E-mail:
Share This