(Ja, typisk dig, vil min far nok udtale) Og det gør jeg, fordi det føles helt fantastisk for min fordøjelse. Hvis du er sart, så stop her, følgende tekst er direkte…

Med Bentonite Ler, bliver gammelt skidt og møg så at sige slæbt ud. Hvis vores fordøjelse ikke fungerer, så er der intet der fungerer. Sådan er det. Selvom du går på toilettet hver dag, er dette ikke ensbetydende med at din fordøjelse fungerer. De fleste af os slæber rundt på ”gammelt skidt, lort og møg”, (læs også sorg og vrede) uden at tillægge det noget særligt. DET SKAL UD… fordi vores immunforsvar sidder i tarmen.

Når du tager dig af din fordøjelse, så tager du dig automatisk af de andre ansvarshavende organer; din lever, dine nyrer, dine lunger og dit hjerte. Gæt selv hvad der herfra sker, med dine symptomer og sygdomme?

Vulkansk aske – eller Bentonite ler – er især nyttig, fordi det indeholder negativt ladede ioner, og neutraliserer de positivt ladede ioner af toksiner, bakterier, svampe, parasitter, pesticider, vira, tungmetaller og kemikalier.

Som en klo griber det fat om gift- og affaldsstoffer, og tager dem med ud af mave- tarmsystemet. Det sker når man blander leret op med vand, og drikker det. Bentonite Ler fungerer altså som en magnet, der absorberer slagger fra tarmvæggene, transporterer det igennem, og hele vejen ud af fordøjelseskanalen.

Leret bruges altså IKKE af kroppen som næringsstof. Det ryger lige igennem og transporterer alt det dårlige med ud. Bum.

Nu kan føden løbe frit igennem, blive behandlet ordentligt, så de gode næringsstoffer optages. Bentonite Ler har selvsagt en udrensende og afførende egenskab, og er rig på over 50 mineralblandinger, herunder jern, magnesium og silicium.

Om du har lyst til at prøve, er jo op til dig. Dette her er blot min historie, og du er fri til at tage i mod.

Jeg doserer 2 tsk Ler i min daglige ynglings smoothie. Det smager… ja, prøv selv!

Psssst !!! HUSK DINE FØLELSER

 

Share This