Navneskift session

Dit navn

Din skæbne ligger i dit navn – dit liv ligger i dine hænder. Så enkelt er det faktisk. Vi er altid født på den helt rigtige dag. Vi ankommer altid på det helt rigtige tidspunkt. Og her kan et højtvibrerende numeroskop være en smutvej til livet i en lettere og kærligere udgave. Så smukt er det faktisk. Men vi kan være begavet med navneenergier som tynger os…

Navneskift

En navnsession er for dig, som ønsker at skifte navn, fordi du ved at alt er energi. Ligesom du også er klar til at skille dig af med dine nuværende navne, hvis det viser sig at de ikke er nærende for dig. Det er for dig, som er klar til at rykke et stort skridt nærmere dit højere selv. Deroppe, hvor du naturligt kan indtage livet, som det i virkeligheden er meningen det skal være for dig.

Velkommen til Oldtidens numerologi – lettere, og fri af tyngde

Et navneskift er altid meget personligt. En session er derfor nøje afstemt efter din essens, og det du måtte komme med. Det tages højde for dig, din fortid, dine ønsker og dine længsler. Og når du vælger en Match Numerolog, er du garanteret en dyb spirituel og professionel viden og støtte.

Men hvad er en match numerolog?
En Match Numerolog er en numerolog, der har modtaget en særdeles grundig uddannelse indenfor Oldtidens Numerologi, En numerolog som er blevet indviet i den esoteriske klassiske numerologiske visdom, og på baggrund heraf, er i stand til at træffe velbegrundede og oplyste valg i relation til at anvende numerologi professionelt ved det numerologiske navneskifte.

En Match Numerolog er særligt trænet i match metoden og tager højde for både personens numerologiske essens, numeroskopet, årstalsrækkerne, processen og individualiteten i valget af det bedste match. Ethvert numerologisk navneskifte handler om at finde det bedste match til personen.Ja, som Match Numerolog tager jeg altså kærligt højde for både din grundessens, dit numeroskop, dine årstalsrækker, din proces og individualiteten i valget af det bedste match til dig.

  • Et navneskift er altså for dig, som ved at alt hænger sammen.
  • Det er for dig, som ved, at dine navn derfor også påvirker dig.
  • Det er for dig, som ønsker at skille dig af med tungere energier, og som sitrer for at løfte dig selv til et højere niveau.
  • Det er for dig, som er klar til at steppe OPAD. Et step op, nærmere dit højere selv.

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap