Numerologi

Numerologi

Numerologi er for dig som drages af meningen med det hele. Det er for dig som ved at alt hænger samme. For dig som ved at alt er energi. Det er for dig som er nysgerrig på meningen bag den dag du er født, dit livsformål, din lektion og din sjældagenda. Det er for dig som er klar til den høj-spirituelle mening med livet, imens du er her på jorden. Og der er guld at hente.

Dit navn

Din skæbne ligger i dit navn – dit liv ligger i dine hænder. Så enkelt er det faktisk. Vi er altid født den helt rigtige dag. Vi ankommer altid på det helt rette tidspunkt. Og her kan et højtvibrerende numeroskop være en smutvej til livet i en lettere og kærligere udgave. Så smukt er det faktisk. Men vi kan være begavet med navneenergier som tynger os…

Velkommen til den klassiske numerologi, også kaldet Oldtidens numerologi

Når du vælger en Klassisk Numerolog, er du garanteret en dyb spirituel og professionel viden og støtte.

Men hvad er en Klassisk numerolog?

En Klassisk Numerolog er en numerolog, der har modtaget en særdeles grundig uddannelse indenfor Oldtidens Numerologi, En numerolog som er blevet indviet i den esoteriske klassiske numerologiske visdom, og på baggrund heraf er i stand til at træffe velbegrundede og oplyste valg i relation til at anvende numerologi professionelt ved det numerologiske navneskifte.

En Klassisk Numerolog er særligt trænet i Match metoden og tager højde for både personens numerologiske essens, numeroskopet, årstalsrækkerne, processen og individualiteten i valget af det bedste match. Ethvert numerologisk navneskifte handler om at finde det bedste match til personen. 

Et navneskift er altid meget personligt. En session er derfor nøje afstemt efter din essens, og det du måtte komme med. Det tages højde for dig, din fortid, dine ønsker og dine længsler.

  • Numerologien er altså for dig som ved at alt hænger sammen.
  • Det er for dig som ved, at alt er energi.
  • Det er for dig som ønsker at løfte dig selv til et højere niveau.
  • Det er for dig som er klar til at steppe OPAD. Et step opad, nærmere dit højere selv.

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap