Numerologi

Men tro ikke, at et navneskift kan redde dit liv...

I så fald har du helt misforstået hvad det i virkeligheden handler om. Jeg bliver heller ikke din redning. Det kommer du faktisk selv til at stå for. Dit liv ligger i dine hænder. Ikke i noget eller nogens. 

Et navneskift er altså ikke en vej at gå, hvis man tror livet bliver en dans på roser. Det gør det ikke. Man vil stadig møde sten på vejen. Man vil måske også stadig skulle bestige et bjerg. Hvem ved...  

Et navneskift er et energiskift. Så enkelt er det faktisk. Men det er også magi nok til, at man kommer til at kunne mærke sig selv i dybden. Man kommer så at sige til at stå ansigt til ansigt med sig selv. Og man vil blive holdt oppe på det. 

Det er derfor man skal være klar. Man skal føle en stærk længsel efter at møde sig selv. Med et energiskift er det nemlig uundgåeligt at møde sit sande Jeg. Sit indre barn. Og det kræver oprigtig lyst. Heri ligger i sagens natur også kravet om store portioner egenomsorg. 

Ikke alle mennesker er modige nok til at stå ved sig selv. Mange træder stadig vande i burde, bør og skulle. Og med det for øje vil et energiskift blive for støjende og belastende på sigt. 

Mærk efter om du føler dig kaldet. I så fald, vil et forestående navneskift føles som det mest naturlige. Der vil ikke være skyggen af Egoet, som ellers opererer som kæppen i hjulet...

Som sagt; sammenkoblingen mellem numerologi og Human Design er kærligt, effektivt – og den fedeste øjenåbner. Det er derfor du skal være klar.

Klar til at stå ansigt til ansigt med dig selv!

Numerologi

Med numerologien kommer du til at se din grundessens i øjnene. Dit livsformål. Din livslektion. Og din sjælsagenda. Du kommer til at stå ansigt til ansigt med dit lys og din skygge. Jeg plejer at sige; "De to vigtigste dage i dit liv var da du blev født, og da du fandt ud af hvorfor". Jeg guider dig. Hele vejen. 

Human Design

Med Human Design viser jeg dig hvor du henter selvtilliden og modet til at følge med livet, selv når livet tager dig med på ukendt grund. Når vi formår at træffe beslutninger i rette timing, giver vi os selv de optimale betingelser for synkronicitet. Jeg guider dig. Hele vejen. 

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap