Numerologi

Numerologi

Med numerologien kommer du til at se din grundessens i øjnene. Dit livsformål. Din livslektion. Og din sjælsagenda. Du kommer til at stå ansigt til ansigt med dit lys og din skygge. Jeg plejer at sige; "De to vigtigste dage i dit liv var da du blev født, og da du fandt ud af hvorfor". Jeg guider dig. Hele vejen. 

Human Design

Med Human Design viser jeg dig hvor du henter selvtilliden og modet til at følge med livet, selv når livet tager dig med på ukendt grund. Når vi formår at træffe beslutninger i rette timing, giver vi os selv de optimale betingelser for synkronicitet. Jeg guider dig. Hele vejen. 

Velkommen til den klassiske numerologi, også kaldet Oldtidens numerologi

Når du vælger en Klassisk Numerolog, er du garanteret en dyb spirituel og professionel viden.

Men hvad er en Klassisk numerolog?

En Klassisk Numerolog er en numerolog, der har modtaget en særdeles grundig uddannelse indenfor Oldtidens Numerologi, En numerolog som er blevet indviet i den esoteriske klassiske numerologiske visdom, og på baggrund heraf er i stand til at træffe velbegrundede og oplyste valg i relation til at anvende numerologi professionelt ved det numerologiske navneskifte.

En Klassisk Numerolog er særligt trænet i Match metoden og tager højde for både personens numerologiske essens, numeroskopet, årstalsrækkerne, processen og individualiteten i valget af det bedste match. Ethvert numerologisk navneskifte handler om at finde det bedste match til personen. 

Et navneskift er altid meget personligt. En session er derfor nøje afstemt efter din essens, og det du måtte komme med. Det tages højde for dig, din fortid, dine ønsker og dine længsler.

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap