Om Camille

Det her er min skæve side om mig, til dig. Nu skal du se…

Jeg hedder Camille Lærkeh Essther Pedersen, men kalder mig blot Camille Essther. Og jeg piller ikke længere ved spejlet hvis jeg er utilfreds med det jeg ser. Jeg slukker lyset, og kigger indad.

Læs videre, så vil du opdage hvorfor...

Jeg har knoklet alle mine unge år for at få det godt! Helt skørt. For sikke en misforståelse. Hele denne kollektive misforståelse om at glæden, lykken, friheden og pengene er noget vi skal på jagt efter. Det er omsonst, for det virker ikke. Det man jager, det flygter jo. Det ved du også godt, ik?

Eftersom jeg er sådan en der leder kursusforløb, afholder foredrag, er numerolog og spirituel mentor, ja, så tror mange sørme, at jeg er immun overfor problemer i mit eget liv. Intet kunne være fjernere fra sandheden. Helt ærlig, træk mig venligst ned fra piedestalen. Tak. 

Men jeg har lært at række ud. Virkelig. Og så tager jeg naturloven grav-hammerende-alvorligt. Hvilket vel nok må siges, at være det springende punkt – The Big Leap.

Jeg gentager; jeg piller ikke længere ved spejlet, hvis jeg er utilfreds med det jeg ser. Hele den fysiske verden er spejlet på min indre tilstand. 

Og ja, jeg har det godt. Og det vil jeg fortsætte med at have. Helt ned i maven. Derfor har jeg lært mig selv, at gribe fat i det som gavner mig. Helt ned på celleplan. De essentielle olier er magien i mit liv.

SPØRGSMÅL:

Kære Camille, jeg er nysgerrig efter at høre hvilken uddannelse du har taget for at vide det du deler om sammenhængen mellem krop og psyke. Og tusinde tak for din oplysende og kærlige brevkasse. Jeg er oprindeligt uddannet skolelærer og for nyligt psykoterapeut og har så ofte tænkt: hvorfor lærer vi ikke børn i skolen at elske og lytte til sig selv? På samme måde tænker jeg om dine svar, som giver så dyb resonans inde i mig: hvorfor ved alle ikke det, Camille ved om kroppen og dens måde at kommunikere og balancere sig selv på?

SVAR:

Kære Sasja, jeg har mange forskellige uddannelser og kurser bag mig, eksempelvis Psykoterapeut, Metasundhed og Psych-K. Det hele figurerer længere nede på siden her.

Men det mest afgørende, er, at jeg altid – og helt intuitivt – har oversat kroppens sprog. Det er bare noget jeg gør. Det har altid ligget lige til højrebenet, om end jeg i mange år nedtonede det. 

Og taler vi sjælemission, så er jeg kommet her på jorden for at gå forrest og sprede et budskab, som er “før sin tid”. Det har imidlertid ikke altid været nemt, og har selvsagt medført en masse knubs undervejs, og til tider en følelse af føle mig komplet vanvittig.

Sådan er det imidlertid ikke længere. I dag står jeg ved mig selv, og så kan folk følge med mig eller lade være. I dont care…

Som lille bitte pige var jeg alvorligt syg, og allerede som teenager begyndte jeg at undrer mig over HVORFOR netop denne sygdom. Ligesom jeg også generelt satte spørgsmålstegn ved alle behandlingsmetoder som lægeverden anbefalede. 

En udfordring, som jeg dog skal være opmærksom på, er, hvorledes jeg ofte er vidne til hvordan mennesker afslører sig selv direkte op i mit åbne ansigt. De ved det jo ikke, og det er ALDRIG min opgave at fortælle dem hvor skoen i virkeligheden trykker. Ofte trækker jeg mig bare, og/ eller drejer samtalen hen på noget andet. Er jeg imidlertid hyret til at oversætte, så er det selvsagt en helt anden historie. Og det er på baggrund af alt dette, jeg har skabt BodyTranslation. Jeg elsker simpelthen det kursusforløb! 

Du spørger:

“…hvorfor lærer vi ikke børn i skolen at elske og lytte til sig selv?”

Jeg svarer:

Du kan tro, at jeg igennem tiden har tænkt det samme! Mit bud på dette, er, at vi som samfund tillægger mere værdi at præstere, end at mærke. Vi går mere op i hjerneaktivitet, end hjerteaktivitet. Heldigvis er det ved at vende. Flere og flere mennesker bliver jo det vi kalder stressramt, hvilket i virkeligheden er en kæmpe OPVÅGNING! Og det kommer i den grad samfundet til gode, fordi her MÆRKER man pludselig sig selv igen, og det er helende!

Jeg mistrives med overfladebehandling, og jeg bliver aldrig en man kan tale med, uden at blive opdaget!

Tilbage til mit navn: 
 
I sommeren 2015 opsøgte jeg en numerolog og skiftede navn. Men hvorfor det? 

Jo, ser du, i tidernes morgen gav mine forældre mig et krydderi som i virkeligheden slet ikke var mig. Sikke noget rod, men de gjorde det naturligvis ud fra deres bedste overbevisning. Det ved jeg…

De havde nok bare overset, at de havde fået et datter som var rimelig vild i varmen, og som ikke lige var til den salgs krydderurter. Sidenhen tog jeg sagen i egen hånd, og fremtryllede min egen gryderet, med et mix at de krydderier som passer perfekt til mig. Jeg tror nemlig på alt det man ikke kan se. Jeg tror på alt det man ikke kan bevise. Alt er energi og vibrerer med usynlige frekvenser. Og jeg havde altså brug for en anden vibration at svinge med. At smage på. 

Så enkelt er det. Og ved du hvad; i dag er JEG SELV uddannet Match numerolog, hos den skønne Millicentt Rosamunde.

Jeg lever ud fra fingerreglen; – føles det godt, så er det godt. Føles det ikke godt, så er det ikke godt. Det er mega nemt. Og langt mere kærlighedfuldt end så meget andet.

Jeg er passioneret æstetiker helt ud til fingerspidserne. Jeg elsker dans, sang & musik, essentieller olier, stearinlys, rødvin og detaljen for det smukke. Livet skal være glædesfyldt, sjovt og nærende. Punktum.  

Det elsker jeg!

Og ved du hvad...

Du kan jo bare kopiere mig, hvis du føler dig inspireret. Du ved, abe efter. Livet skal jo leves, og det sker udelukkende indefra og ud. Arbejdet består i at justere indvendig. Alt andet er omveje. Få min opskrift ved at trykke her.

Min baggrund

Uddannelser
 • Match Numerolog Uddannelsen, v/Millicentt Rosemunde
 • Spirituel Mentor uddannelse, SMU v/Christine Eilvig
 • PSYCH-K® facilitator v/Brunhild Hoffmann (Tyskland)
 • Access Bars v/Lea Philip
 • Reiki Healing, v/Reikimester Anne-Marie Risbjerg
 • Regressionsterapeut v/Pia Danielsen
 • Metamedicinsk grunduddannelse v/Lars Mygind
 • Eksamineret psykoterapeut v/PUC, Psykoterapeutisk Uddannelses Center
 • Gi Gong – Uddannelsesforløb v/Inge Thegler
 • Handelshøjskolen i København
Uddrag af kurser og forløb
 • Human Design v/ Maj Larsen
 • Løbende kurser i doTERRA essentielle olier
 • Frekvens Healing v/ S. Parez
 • Månedlige mentormoduler v/Christine Eilvig
 • Familiekonstellationer v/NLP Skolen i Roskilde
 • 1-årigt mentorforløb v/Intuitiv Astrolog Isaebel Kiya Pedersen
 • Halvårlig mentorforløb v/S. Floor
 • Tantrisk gruppeforløb v/Anja HjerteHealer
 • Chakrasystemet v/Pusterummet
 • Tarottens verden v/Pusterummet
 • Mindfullness med NLP v/Margit Sommer
 • Chok-traume v/Ulla Rung Weeke
 • Konflikthåndtering v/Hillerød Speciel Terapi

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap