Om Camille

Om Camille

Det her er min skæve side om mig, til dig. Nu skal du se…

Jeg hedder Camille Essther, og jeg piller ikke længere ved spejlet, hvis jeg er utilfreds med det jeg ser. Jeg slukker lyset, og kigger indad.

Læs videre, så vil du opdage hvorfor. Jeg har knoklet alle mine unge år, for at få det godt! Helt skørt. For sikke en misforståelse. Hele denne kollektive misforståelse om at glæden, lykken, friheden og pengene er noget vi skal på jagt efter. Det er omsonst, for det virker ikke. Det man jager, det flygter jo. Det ved du også godt, ik?

Eftersom jeg er sådan en der leder kursusforløb, afholder foredrag, er brevkasseredaktør og spirituel mentor… – ja, så tror mange sørme, at jeg er immun overfor problemer i mit eget liv. Intet kunne være fjernere fra sandheden. Helt ærlig, træk mig venligst ned fra piedestalen. Tak. Men – og nu kan du jo vælge at tage ved lære – jeg har lært at række ud. Virkelig. Og så tager jeg naturloven grav-hammerende-alvorligt. Hvilket vel nok må siges, at være det springende punkt – the big leap.

Jeg gentager; jeg piller ikke længere ved spejlet, hvis jeg er utilfreds med det jeg ser. Sagt med andre ord; hele den fysiske verden, er spejlet på min indre tilstand. Arbejdet består i at justere indvendig. Aldrig udvendig. Ja, jeg har det godt. Og det vil jeg fortsætte med at have. Helt ned i maven. Derfor har jeg lært mig selv, at gribe fat i det som gavner mig. Helt ned på celleplan.

For mig er livet altså ikke en række af problemer, som jeg skal skynde mig at løse. Livet skal leves, og det sker udelukkende indefra og ud. Tilbage til navnet. I sommeren 2016 opsøgte jeg en numerolog – igen igen – og skiftede navn til Camille Essther. Hvorfor det? Jo, ser du, i tidernes morgen, gav mine forældre mig et krydderi som i virkeligheden slet ikke var mig. Sikke noget rod, men de gjorde det naturligvis ud fra deres bedste overbevisning. Det ved jeg…

De havde nok bare overset, at de havde fået et datter som var rimelig vild i varmen, og som ikke lige var til den salgs krydderurter. Sidenhen tog jeg sagen i egen hånd, og fremtryllede min egen gryderet, med et mix at de krydderier som passer perfekt til mig. Jeg tror nemlig på alt det man ikke kan se. På alt det man ikke kan bevise. Alt er energi og vibrerer med usynlige frekvenser. Og jeg havde altså brug for en anden vibration at svinge med. At smage på. Derfor hedder jeg Camille Essther. Så enkelt er det. Og ved du hvad; i dag er JEG SELV uddannet Match numerolog, hos den skønne Millicentt Rosamunde.

Ja, jeg nappede lige en uddannelse mere. Ikke for din skyld. Ikke for hans skyld. Ikke for hendes skyld. Ikke for deres skyld. FOR MIN EGEN SKYLD. Sådan er det med alt hvad jeg finder på; for min egen skyld. Ja, du har sikkert gættet det; jeg tror på det som mange VIL have dokumentation for. Dokumentation er jeg ligeglad med. Jeg lever ud fra fingerreglen; – føles det godt, så er det godt. Føles det ikke godt, så er det ikke godt. Det er nemt.

Og langt mere kærlighedfuldt. Jeg er passioneret æstetiker, helt ud til fingerspidserne. Jeg elsker sang & musik, stearinlys, puder, the, tæpper og detaljen for det smukke. Livet skal være glædesfyldt, sjovt og nærende. Punktum. Og så nyder jeg at blive inviteret på god mad, rødvin og dybe snakke om livet. Det elsker jeg.

Og lad mig så lige pointere en vigtig ting: 

“Set med mine øjne, så hersker der en fundamental misforståelse, i vort samfund. En misforståelse om sundhed, som jeg ønsker at belyse, så vi kan vågne op af frygten, og igen leve i tillid til krop og univers. Inden for den konventionelle medicin behandles sygdomme som “fjenden”, man går til kamp og forsøger at eliminere den. Svaret er dog sjældent at spise piller, eller skære i kroppen, når vi er ude af balance. Hele ideen om, at alting kan klares med en pille, er i bund og grund forkert, mener jeg”

Camille Essther

Uddannelser:

 • Match Numerolog Uddannelsen, v/Millicentt Rosemunde
 • Spirituel Mentor uddannelse, SMU v/Christine Eilvig
 • PSYCH-K® facilitator v/Brunhild Hoffmann (Tyskland)
 • Access Bars v/Lea Philip
 • Reiki Healing, v/Reikimester Anne-Marie Risbjerg
 • Regressionsterapeut v/Pia Danielsen
 • Metamedicinsk grunduddannelse v/Lars Mygind
 • Eksamineret psykoterapeut v/PUC, Psykoterapeutisk Uddannelses Center
 • Gi Gong – Uddannelsesforløb v/Inge Thegler
 • Handelshøjskolen i København

Et uddrag af kurser & forløb:

 • Frekvens Healing v/ S. Parez
 • Månedlige mentormoduler v/Christine Eilvig
 • Familiekonstellationer v/NLP Skolen i Roskilde
 • 1-årigt mentorforløb v/Intuitiv Astrolog Isaebel Kiya Pedersen
 • Halvårlig mentorforløb v/S. Floor
 • Tantrisk gruppeforløb v/Anja HjerteHealer
 • Chakrasystemet v/Pusterummet
 • Tarottens verden v/Pusterummet
 • Mindfullness med NLP v/Margit Sommer
 • Chok-traume v/Ulla Rung Weeke
 • Konflikthåndtering v/Hillerød Speciel Terapi

– Ja, der er altid en mening med galskaben. Læs hele artiklen om Camille Essther, i ZoneConnection, under overskriften; Al sygdom gemmer på en følelse”.

Bemærk at mit nye navn Camille Essther ikke figurerer i teksten. Dette skyldes naturligvis navneforandringen i 2016. Læs med alligevel, tryk på billedet under her…

"Intet er for småt til at blive taget alvorligt.
Intet er for stort til at blive helet".

Kontakt

Beautiful Guiding

Telefon: +45 21 84 22 27

DK - 3550

Navn:
E-mail:
Share This