Skuldrene er til for at bære glæder – IKKE BYRDER OG BEKYMRINGER – det vender vi tilbage til længere nede i teksten her…

Først, synes jeg lige vi skal tale om operation. For ja, du kan da sagtens indvillige i en operation, hvis din skulder smerter – men så tilføjer du blot en ekstra dosis stress til din krop!

Din skulder forsøger at få dig i tale, og så er det da fuldstændig hen i vejret at bede den om at holde kæft.

Operationer, generelt, kan redde liv. Og det er jo fantastisk. Men i langt de fleste tilfælde opererer man med det for øje at fjerne støjen, og det er hverken helende, helbredende eller afstressende.

Tværtimod.

Kroppen vil kæmpe kærligt for dig, til sidste blodstråle. Og den skal nok finde en løsning, i sit forsøg på at støtte dig. En anden udgang. Nødudgang, om jeg så må sige.

Mon ikke, du også kender til mennesker i omgangskredsen som ”fixes” via operation, for efterfølgende at må konstatere, at noget andet igen rammer dem. Noget ”nyt” har ramt dem. Uheldige. Sådan udtrykker de det ihvertfald.

Nej, det er ikke nyt, og det er heller ikke uheldigt!

Det er nøjagtig den samme stemme, hvordan symptomet eller sygdommen end lander. Kroppen forsøger sig blot med et NYT udtryk, i håb om at man denne gang ser, hører og accepterer budskabet. Smerter er altså blot en budbringer.

Og vi lytter altså ikke ved skære lyden væk. Det svarer til at ekskludere et ulykkelig og grædende barn, som tryglende beder om hjælp. Det ville vi da aldrig gøre, vel?

Lad os tage et eksempel.

Skuldrene:

Uhyre mange mennesker døjer med dårlige skuldre, som det kaldes i daglig tale. Sagen er imidlertid den, at det ikke handler om at noget er dårligt, det handler om, at man påtager sig alt for meget.

Lad os derfor kigge lidt indad.

Nu skal du se…

Skuldrene er til for at bære glæder – IKKE BYRDER OG BEKYMRINGER!

Bekymringer er som en gyngestol. Fin aktivitet, men du kommer ikke et hak videre.

Så helt ærlig, hvad bærer du rundt på?

Føler du dig overbebyrdet?

Har du taget et alt for stort ansvar?

Husk, du skal kun tage 100% – lad andre om deres andel. Mange, mange kvinder påtager sig alt for meget. Jeg ser det som en måde, at undgå vores egne behov. Når vi koncentrerer os overdrevet om andre, er vi jo ”nødt til” at skubbe os selv til side.

Og hvad med bekymringer? Hvad bekymrer du dig om? Dine børn? Jobbet? Økonomien?

Intet her i verden er nogensinde bedres ved hjælp af bekymringer. Så stop hermed. Det går du kun yderligere i stykker af.

Skuldrene bruger vi også til at udtrykke os med… – til at kramme, tage imod, skubbe væk, kaste, altså at udtrykke til og fra. Er der noget du ikke få udtrykt? Ikke får sat ord på?

Og hvordan med kærligheden?

En frossen skulder, repræsenterer jo noget ”koldt”. Bliver dine kram ikke gengældt? At give eller modtage ”kulde”, viser sig som ”støj” i en fysisk frossen tilstand.

Og eftersom den indre konflikt ikke kan finde en udløsning, på det psykiske plan, gør den det på det fysiske. Du erfarer nu din indre følelsesmæssige smerte, i en udvendig fysisk form.

Og så kan det nok være, at du man kan komme op af stolen, hva?

Så mærk efter.

Kig på hvor DU tager for stort et ansvar.

Også det du ikke tillægger noget særligt, alt har betydning. Din krop kender ikke tid og sted – nej, den ved slet ikke hvilke årstal det er. Om det er sommer eller vinter. Den mærker blot, at du ikke lytter til din indre stemme.

Og så sidder du sikkert og tænker; har hun overhovedet selv haft ondt i sine skuldre?

Ja! Den kan du bande på…

Min egen historie omfatter begge mine skuldre, på samme tid. To på en gang. Sådan. Bum. Seneskedehindebetændelse, kaldte man det. Jeg rakte ikke ud. Og så slæbte jeg rundt på alt, alt for meget.

Jeg skal love for, at jeg har lært at række ud. Og heale mine byrder. Nu deler jeg blot ud til andre. Ja, man kan sige at jeg fylder mig selv op, og dermed flyder over, til glæde og gavn for alle som er klar til at tage imod ♥

Som altid skrevet fra hjertet. Lån hvad du kan bruge…

 

BodyTranslation©

Share This