Solen kan ikke give cancer

Jeg husker tydeligt mine år som ansat i institutioner med børn…

Vi smurte og smurte og smurte de stakkels unger ind i solcreme fra top til tå. De var kridhvide, og solen var drevet på flugt.

Helt misforstået. I mine øjne.

Og nu er sommeren jo i fuld flor, hvilket er ensbetydende med skræmmekampagner om solens skyld i hudcancer.

Endnu en misforståelse.

Solen kan ikke forære os hudcancer. Det er jo ikke en gavebod. Den evne ligger solen ikke inde med. Hudcancer udvikler vi i så fald selv. Og det gør vi af dybereliggende og følelsesmæssige årsager.

Er man bange for at få hudkræft, så er man i målgruppen for det.

Er man bange for at blive syg, så er man i målgruppen for sygdomme.

Er man bange for at miste, så har man allerede mistet, for så elsker man ikke helt.

Angst fremkalder mere at være angst for. Sluk hellere for radio og tv, så er du fri for at være bange.

Og ja, det var præcis indholdet i dette skriv, som tilbage i sommeren 2017 fik hudlæger til at kommentere på mit opslag. De var rasende fordi de jo mener, at solen har ansvaret.

Det mener jeg ikke.

Det ansvar ligger vi selv inde med. Og det er da befriende at vide, for så behøver vi nemlig ikke at være bange for at blive ”ramt”.

Jeg valgte dengang at slette opslaget. Jeg synes de grimme kommentarer var for voldsomme. Men sandheden er jo, at jeg i virkeligheden ikke magter at holde mund. Faktisk er det sundere for mig at tale højt, fremfor at tie.

Derfor er nogenlunde de samme ord genoplivet i dette blogindlæg. Til fri deling.

Værsågod…

Vi har de sidste årtier levet i en sol-forskrækket tid. Vi har smurt os overdrevet ind i faktor 50, og i samme moment givet afkald på solens helende stråler. Ikke så mærkeligt, at rigtig mange er i D-vitamin mangel.

Et af de vigtigste vitaminer for menneskets helbred er D-vitamin, og som vores krop danner når solens ultraviolette stråler rammer vores hud.

Solen afgiver lys, plus infrarøde og ultraviolette stråler. Og det er gennem de ultraviolette stråler vi modtager helbredelsen. Wauw!

Og i virkeligheden skal vi egentlig ikke have solbriller på, hvis man vil udnytte solens gavnlige stråler.

Vores øjne har nemlig lige så meget brug for de helbredende stråler. Med solbriller udelukker vi næsten helt de helbredende stråler fra solen, da de ultraviolette stråler stort ikke kan passere.

Smid de smarte solbriller ud.

Eller brug dem i det mindste sparsomt.

Som jeg ser det, så er de tre største årsager til D-vitamin mangel følgende:

  • Ikke tilstrækkelig med lys.
  • Ikke tilstrækkelig med fede fisk.
  • Ikke tilstrækkelig med GLÆDE!

Ja, manglende glæde er den største synder. Manglende autentisk glæde kan smadre ethvert vitamin og mineral i kroppen. Tungere følelser, som bekymring, frustration, irritation, sladder, negative tankerækker eller det som føles værre, kan fordrive selv den sundeste kost, og de bedste intentioner.

Det er ikke så afgørende hvad vi gør. Det er mere afgørende hvordan vi VIRKELIG har det.

Lad os kigge på lyset.

Vores forfædres liv med jagt og indsamling af mad, foregik i det fri og under solens varme stråler. I dag har vi erstattet dette med kontorarbejde og handel på nettet. Eller omformuleret; kunstige omgivelser og i kunstig belysning.

Lys, fordriver mørket. Lys er helende på kroppen. Og symbolsk set er lys lig med kærlighed.

Traumer lever i mørke og fordufter i lyset. Det er derfor, man ser mennesker som bliver deprimeret når mørket falder på, eller når vinteren sætter ind. Mørke lukker. Lys åbner. Det skal vi tage alvorligt.

Giver man større doser D-vitamin til mennesker som føler tungsind, herunder den sæsonbetonet som netop opstår i det MØRKE måneder, så svarer det faktisk til at fylde dem med lys. Og det er jo helbredende, for lys er lig med kærlighed.

Interessant er det da også, at sygdomme som sklerose, hyppigere forekommer i lande med lidt sollys, som her i Danmark, end i solrige lande.

Undersøgelser har også vist, at hospitaler med masser af sollys på stuerne har langt færre bakterier end dem med mørke stuer.

Solen er ansvarlig for at skaffe os den energi som er livsvigtig for os. Derfra er det vores eget ansvar at tage det ind. Basta.

Det egentlige formål med at være ude i solen er, at stimulere kroppen og støtte helbredet – OG DET SKAL VI ALDRIG GÅ PÅ KOMPROMIS MED.

Overalt i Kina ser man befolkningen i parker praktisere Qigong. Og mange mennesker jorden rundt begynder dagen med den kendte ”Solhilsen”, som er en yogaserie. De HAR forstået det.

Og så var der det med fisk.

Det vil jeg imidlertid hoppe let og elegant hen over, for det ved vi jo alle samme allerede. Fisk er sundt. Længere er den ikke.

Mangler du D-vitamin, så tag ansvar for dit udeliv, eller mangel på samme. Søg og find den ægte glæde. Spis en fisk. Og indtag en større dosis D-vitamin i form af kosttilskud. Sådan gør jeg i hvert fald.

Søg solen med en naturlig og balanceret tilgang. Intet er godt i overdosis. Heller ikke det sunde. Alt med måde. Hører du?

Ud i lyset.

Livets kilde.

Lys fordriver mørket. I lyset kan bekymring ikke leve. Her afgår de blinde vinkler ved døden.

Længe leve solen og lyset.

Det er også derfor mange terapeuter og behandlere ofte afslutter deres hilsen med at skrive;

Lys og kærlighed til dig.

Min pointe er, at sygdomme ikke er noget man får. Det er ikke noget man rammes af. Det er noget man selv udvikler. På baggrund af indre følelsesmæssige konflikter.

Du har nu læst om min holdning Og i så fald du har en anden, så fint med mig. Det ændrer imidlertid ikke på min.

Ingen symptomer, sygdomme eller skader kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen!

BodyTranslation© translating symptoms to love – TO HOLD HVERT ÅR!

Al heling af symptomer bliver aktiveret gennem kærlighed.

Således fungerer Metasundhed. Således oversætter man kroppens sprog. Således taler det spirituelle. Og således heler man.

Få healing til alle i huset. Krystallen du ser her står placeret på mit spisebord, og støtter alle former for selvudvikling, indsigter, udrensning af mentale og følelsesmæssige mønstre, stress og udbrændthed. Læs mere længere nede på siden her…

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap