Har du udviklet sukkersyge? Så savner du sandsynliglivs ”sødme” her i livet!

Sukkersyge er nemlig særligt beslægtet til en følelse af, enten at mangle kærlighed, eller føle omklamrende sødme i vores liv.

Bag denne ”støj” fra kroppen, ligger et brændende ønske om fuld kærlighed, men manglende evne til SELV at åbne sig helt op.

Manglende sødme resulterer i overdreven syreproduktion – for den der er bange for at elske bliver ”sur”, og den der ikke fryder sig, er ingen fryd, hverken for sig selv eller for sine omgivelser.

Det er alt afgørende, at man finder balancen mellem at give og modtage. Det kan lyde banalt, for det har vi jo alle sammen brug for, men ved sukkersyge har det manifesteret sig som et grundlæggende nødråb ♥

Men hvor skal vi egentlig lede?

Vi skal tilbage til barndommen. Her kan vi hente en masse opklarende svar. Kig tilbage. Men lad være med at dvæle, det heler du ikke af:

  • Hvordan var din mor?
  • Omklamrende?
  • Eller fraværende?

Mor spiller nemlig en afgørende rolle i kærlighedens færd. Udvikling af sukkersyge hænger sammen med mor.

En mor der elsker SÅ meget, at hun er villig til at ofre sig selv. Villig til hvad som helst, og ofte ud fra en bekymreret og kontrollerende tilgang. Læs eventuel bogen; “Forældre der elsker for meget”.

Eller en mor, der var så fraværende, fordi hun selv en gang blev svigtet.  En sådan mor emmer af savnet til sin egen mor.

Jeg gentager; lad være med at dvæle, det heler du ikke af.

Traumer skal forløses.

Ikke løses.

Og sker det ikke, vil man helt automatisk genspille ”mor-rollen” og finde en partner i en kvælende eller fraværende form.

Eller måske slet ingen partner. Single for livstid.

Ja, således styrer traumer os, hvis de IKKE heles. De sørger for, at vi finder relationer som svarer til det sår vi ikke fik helet. Sådan er det for os alle. Problematikker i relationer, afspejler hvad vi længes efter at heale fra barndommen.

Sukkersyge er også ofte forbundet med overvægt, hvilket afspejler forbindelsen mellem at spise for meget, i et forsøg på at råde bod på manglende kærlighed og næring – og ens egen manglende evne til at tage imod.

At føle, er at hele. Punktum.

Og så længe man forsøger at løse traumet, så længe er man fanget.

Kostændring og motion er vidunderligt, men vi er altså nødsaget til at gå et spadestik dybere, for at forløse på celleplan.

Mange mennesker er dog villig til at lade sig nøjes. Og så længe man er villig til det, så længe udsætter man sig selv. Hvis man skal kunne tiltrække LIVETS SØDME, er man dødpinemig nødsaget til selv at føle sig værdig til det. Ellers kommer det aldrig til at ske.

Og den allerstørste fejl jeg ser, er, at man lige afventer. Lige klemmer ballerne sammen. Lige spænder hjelmen. Og lige forsøger sig med endnu omgang i manegen.

Ikke fordi man IKKE vil have det godt, men fordi man har lært at skulle klare sig selv. Det er den største løgn – og vejen til et mere funklende liv ligger derfor langt ude i fremtiden.

SLIP OG RÆK UD.

Kærlighed læger alle sår. Kærlighed læger vores symptomer. Hvad end de er stor eller små.

Og det kræver, at der indarbejdes et andet livsperspektiv. En helt anden og nærmest “på hovedet” ændring af ens måde at anskue livet på.

Men lad nu være med at placere dig selv i lange terapeutiske forløb. Det er opslidende, eller ligefrem helt uden effekt, fordi der tales OM problemet. Det er ikke er forløsende.

Jeg har mødt mange mennesker, som inden de kom til mig, havde valgt denne løsning, hvilket fik dem til at føle frustration – og netop denne oplevelse af at “det ikke hjalp”.

Når mennesker kommer til mig, er de altså klar til at tage skeen i den anden hånd. Jeg tvister det hele på hovedet, i en sådan grad, at jeg gang på gang hører dem sige;

Hold da op, jeg er kommet længere med dig på blot nogle få timer, end de længerevarende forløb jeg hidtil har fulgt“.

Se om du kan finde tilliden frem fra tågen. Åbne dig for dine omgivelser. Vis din sårbarhed. Din længsel. Din smerte og dine behov. Det kan kun gå godt. Sådan er det med kærligheden.

Intet læger bedre end hjertets vej.

BodyTranslation© translating symptoms to love – NYT HOLD HVERT ÅR, START SEPTEMBER!

Al heling af symptomer bliver aktiveret gennem kærlighed.

Ingen symptomer, sygdomme eller skader, kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen!

Således fungerer Metasundhed. Således oversætter man kroppens sprog. Således taler det spirituelle. Og således heler man.

Numerologi er også en vej til heling. Ovenikøbet en magisk en af slagsen. Vær velkommen.

Share This