Vaccine er skabt af et pengesultent ego

Vaccine er mega smart. Det er kontrol i sin reneste form. Der er styr på det, kan man sige.

Men det er skabt ud af manglende viden, frygt og et ego som lugter penge.  

For i et univers baseret på kærlighed, kan det aldrig blive hverken forebyggende eller helbredende at sprøjte kemi og gift ind i kroppen. Det må enhver da kunne forstå.

Når vi tilfører kroppen noget der minder om gift, så svarer det til at sige;

“Nu skal du høre, det her kan du sgu ikke finde ud af. Flyt dig. Den fixer jeg”.

Med andre ord; nul tillid til kroppens naturlige processer. 

Fra en lavere bevidsthed forsøger man at styre udenom et givent resultat. Man tror den hellige grav er velforvaret, når blot kroppen ikke støjer. Strudse-effekten.

Man fatter nemlig ikke en brik af hvordan sygdomme i virkeligheden starter, hvorfor man netop også tager alle kneb i brug for at smadre en feber i gulvet. Man er hundeangst, og derfor er vaccine jo genialt. 

Men ikke på den lange bane. 

Før eller siden vil der blot opstå nye sygdomme. Andre varianter. Eller noget der er langt værre. 

Men man fortsætter med at stikke hovedet i busken. Man lukker øjnene, og sprøjter bare endnu mere kemi ind i årene.

En ond cirkel. 

Tag eksempelvis HPV, som endnu et nyt forsøg. Her går det ud på at fortælle et harachakra, som faktisk er i balance, at det nok en dag i fremtiden ikke vil kunne finde ud af det.

STOP!

Det kan kroppen altid. Kroppen har altid styr på det. Og den er ligeglad med penge.

Kroppen har altid fuldstændig kærligt styr på det hele. Dog bliver vejen ofte spærret, af det frygtbaseret ego.

Sagen er nemlig den, at industrien kredser om at eliminere. Ikke om at optimere. Og på den måde bliver handlinger aldrig kærlige. 

Det store og alarmerende problem er, at videnskaben har undervurderet miljøets rolle, hvorfor forskningsmidlerne igennem mange år er landet det helt forkerte sted. I de helt forkerte hænder. I penge-sultne hænder.

Og kigger vi på begrebet arvelighed, så har videnskaben også her spillet fallit. 

Arvelighed ligger IKKE i generne. Arvelighed ligger i verden omkring os. Miljøet. Vores forældre har sat deres fodspor. Og det har sin pris at betræde dem. At færdes i andres aftryk vil helt naturligt efterlade os som et ekko heraf.

Ingen er født med et skrabet gen blottet for lykke. Ligesom det heller ikke kun er de bedst egnede der overlever. Sådan fungerer det ikke.

HELDIGVIS. 

Lad det være klart og gerne mejslet i granit: 

Gener styres af miljøet UDENFOR cellen. 

Det er banebrydende viden og vi er nødt til at åbne øjnene for det. Vi hungrer efter det. Vi længes simpelthen efter at leve i overensstemmelse med universet, snarer end som hjælpeløse ofre hvor sygdom rammer tilfældige forbipasserende eller dem som stod bagerst i køen. 

Vores gener er ikke forudbestemt. Det har de aldrig været. 

Trods det, er vi en hel nation som er faldet pladask for troen herpå. Og i faldet er vi mange som har slået os. 

Hvis vi ikke overvejer HVORDAN og HVORFOR et symptom er opstået, og hvis vi ikke forbinder det med alt det andet i vores liv, så lander den ægte heling aldrig.  

Så næste gang man får at vide, at ved at indtage dette her præparat, så udebliver eller forsvinder ens symptomer, så kan man jo passende spørge; hvor forsvinder de hen? 

Lægevidenskaben er dygtige. Men det bør ikke misbruges. Aldrig nogensinde. Alting her i livet handler om balance. Og det ville glæde mig at se et mere balanceret “regnskab” derude. 

Det var min holdning til vaccine.

Og i så fald du har en anden, så fint med mig. Det ændrer imidlertid ikke på min.

Ingen symptomer, sygdomme eller skader kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen!

BodyTranslation© translating symptoms to love – TO HOLD HVERT ÅR!

Al heling af symptomer bliver aktiveret gennem kærlighed.

Således fungerer Metasundhed. Således oversætter man kroppens sprog. Således taler det spirituelle. Og således heler man.

Få healing til alle i huset. Krystallen du ser her står placeret på mit spisebord, og støtter alle former for selvudvikling, indsigter, udrensning af mentale og følelsesmæssige mønstre, stress og udbrændthed. Læs mere længere nede på siden her…

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap