Velkommen

Kammille Essther – foredragsholder, spirituel mentor & uddannelsesleder i BodyTranslation©

Alle leder efter sjælen. Også selvom de ikke ved det, eller kalder det noget andet. Så er det dét de gør.

Et enkelt møde med mig, kan gøre en verden til forskel for dig. Velkommen til mødet med en magisk virkelighed. En virkelighed fyldt med kærlighed. Og som du sandsynligvis aldrig har set mage. Velkommen til Kammilles |RUM|lighed, et univers du aldrig har set mage, og som du finder lige her.

BodyTranslation© certificering – endnu et nyt hold starter september 2018, i eksklusive omgivelser; Comwell Køge Strand.

Ingen symptomer, sygdomme eller skader kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen. Skal du også med på din livs rejse? BodyTranslation, en banebrydende og unik certificering:

Alberte Glidal

For 3 år siden startede min nysgerrighed på Camilles teorier. Jeg var alvorligt syg og lægerne synes det var et mysterium.

Med venlige og kærlige hints fra Camille, arbejdede jeg mig selv nærmere til en forståelse af det hele.

Og da Camille så udbød BodyTranslation, var jeg ikke et sekund i tvivl. Hele min krop skreg på den. Jeg var klar til at give slip…

Af hjertet tak. Min sjæl danser.Jeg er gået fra væren, til gøren og nu tilbage til væren. Jeg har indset og erfaret at jeg kun kan modtage den mængde kærlighed, jeg giver til mig selv. Jeg smiler og føler mig fri, trods det, at livet forsat prøver at udfordre mig.

Før kæmpede jeg med sved, blod og tåre ved hver udfordring. Nu… nærmest ubeskriveligt: Jeg kæmper Ikke, jeg udviser tillid og oplever positive forandringer.

Jeg har en følelse af, at være en dråbe i havet. Ikke fordi jeg blot følger strømmen, men tværtimod synes jeg at have en følelse af, at være en del af noget større. Jeg lader mig ikke drukne i følelserne. Jeg byder dem velkommen, krammer dem og slipper dem.

Det kan måske lyde lidt hokus pokus… mit svar hertil er; “You should have been there!”.

Gitte Wilkens

Den måde du præsenterer din viden på, kombinerede med begge ben på jorden, det har vi brug. Vil bare sige dig tak fordi du skriver så inspirerende i din brevkassen. 

Jeg har fulgt med i et stykke tid, og jeg beundrer din ildhu og dine uddybende svar. Dine tanker er spændende og giver stof til eftertanke, og det er jeg jo ikke ene om at mene, kan jeg se. Iøvrigt elsker jeg dit blogindlæg om “stress og depression”  – jeg er meget enig!

Tine Rasmussen

Camille er den kærligste og ærligste vejleder jeg til dato har mødt. Hun formår at sige tingene lige ud af posen, uden omsvøb, men dog på en måde så jeg føler mig anerkendt, der hvor jeg befinder mig. Og jeg bliver ikke gjort forkert, men jeg får tilbudt andre måder at tænke og agere på, som virker bedre end dem jeg hidtil har praktiseret.

Jeg bliver bare glad i Camilles selskab. Jeg bliver også mega udfordret, inspireret og opfordret til at tage ansvar for ALT, der foregår i mit liv. Det er ikke muligt at gemme sig for hendes skarpe blik.

Det er lidt svært at sige præcis hvad det er der gør hende unik, men hun udstråler en glød og en optimisme. Og så har hun en stærk tro på, at alle kan udvikle sig, og at alle har evner som de ikke selv ser. Så hvis du virkelig er klar til ændringer i dit liv, så vælg et af Kammilles forløb. Men hvis du ikke er klar til at se dig selv og dine valg i øjnene, så hold dig langt væk!”

"Intet er for småt til at blive taget alvorligt.
Intet er for stort til at blive helet".

Kontakt

Beautiful Guiding

Telefon: +45 21 84 22 27

DK - 3550

Navn:
E-mail:
Share This